TOTS ELS PROGRAMES

 • La partida de TV3 - 03/08/2010
  Veure vídeo

  La partida de TV3 - 03/08/2010

  Els convidats del tercer programa són Jordi Rios i Mònica Pérez. "La partida de TV3" s'inspira en el joc de taula "Party&Co." i en pren la filosofia de divertir-se jugant. És un concurs d'habilitats, multiprova, familiar i que busca més la participació que l'èxit. Hi ha quatre categories de joc: mímica, dibuix, xou i mots prohibits. En cadascuna hi ha dos nivells de dificultat: bàsic i de malson.

 • La partida de TV3 - 27/07/2010
  Veure vídeo

  La partida de TV3 - 27/07/2010

  Els convidats del segon programa són Eloi Cordomí i Ana Boadas. "La partida de TV3" s'inspira en el joc de taula "Party&Co." i en pren la filosofia de divertir-se jugant. És un concurs d'habilitats, multiprova, familiar i que busca més la participació que l'èxit. Hi ha quatre categories de joc: mímica, dibuix, xou i mots prohibits. En cadascuna hi ha dos nivells de dificultat: bàsic i de malson.

 • La partida de TV3 - 20/07/2010
  Veure vídeo

  La partida de TV3 - 20/07/2010

  S'estrena "La partida de TV3", que s'inspira en el joc de taula "Party&Co." i en pren la filosofia: "divertir-se jugant". És un concurs d'habilitats, multiprova, familiar i que busca més la participació que l'èxit. Hi ha quatre categories de joc: mímica, dibuix, xou i mots prohibits. En cada una, hi ha dos nivells de dificultat: bàsic i de malson.