TOTS ELS PROGRAMES

 • La partida de TV3 - 24/11/2012
  Veure vídeo

  La partida de TV3 - 24/11/2012

  Les actrius Cristina Plazas i Mercè Martínez deixen per uns moments els fogons de "La Riera" per fer costat avui als concursants de "La Partida de TV3". Una edició on tres parelles de joves intentaran fer realitat el seu somni: viatjar a Nova Zelanda, assistir a un concert dels Rolling Stones o passar uns dies romàntics a París. Javier Estrada els exigirà la màxima concentració perquè algunes proves seran tan peculiars com les caricatures del dibuixant Joan Vizcarra. La música de l'Always Drinking Marching Band, la veu cantant del Dídac Castignani i la ciència esbojarrada del Dani Jiménez hi posaran el seu animat i divertit contrapunt.

 • LA PARTIDA DE TV3
  Veure vídeo

  LA PARTIDA DE TV3

  Has vist mai que un cogombre es converteixi en una bombeta? Doncs no et perdis "La Partida" d'avui. Una edició especial en què vuit parelles, conduïdes per Javier Estrada, s'enfrontaran per tocar amb els dits el taló dels seus somnis. Tots els concursants necessitaran posar-hi molta imaginació i atenció, perquè algunes proves, com la de taral·lejar dalt d'un toro mecànic, no són gens fàcils. Un "match ball" divertit, amb els seus quarts, semifinals i final emocionant, en què cada ronda la introduirà la ciència domèstica del Dani Jiménez. El Dídac Castignani i l'Always Drinking Marching Band posaran la música i el ritme al concurs dels dissabtes a TV3.

 • La partida de TV3
  Veure vídeo

  La partida de TV3

  Avui Javier Estrada presenta una partida amb dos convidats molt mediàtics: l'optimista Àngel Llàcer i l'alter ego de l'Homo APM?, Manel Piñero. Cadascun d'ells farà equip amb dues parelles de noies que volen travessar l'Atlàntic: unes volen visitar Nova York, les altres dues volen anar a Orlando. Però per fer-ho hauran d'afinar molt l'oïda perquè, entre altres proves, avui hi haurà coctelera de cançons, una prova que el Dídac Castignani i l'Always Drinking Marching Band elaboren especialment per als nostres concursants. Per distreure'ls de la tensió i aprendre alguna cosa més, tant si guanyen com si perden, no hi faltarà tampoc el nostre científic més sexi, Dani Jiménez.

 • LA PARTIDA DE TV3
  Veure vídeo

  LA PARTIDA DE TV3

  Quarts de final, semifinals i gran duel final. Aquestes són les 3 fases de l'edició en format "Match Ball" de "La partida" de TV3 que aquesta nit enfrontarà vuit parelles de concursants per assolir el seu somni. Qui el farà realitat? Els ajudarà o els complicarà la vida el Dani Jiménez i la seva ciència experimental? Tindran sort amb les proves musicals del Dídac Castignani i l'Always Drinking Marching Band? Tot queda a les mans dels 16 jugadors, sota la mirada imparcial de l'àrbitre de "La partida", Javier Estrada.

 • LA PARTIDA DE TV3
  Veure vídeo

  LA PARTIDA DE TV3

  La gran família de "La partida de TV3" rep avui la presentadora Sandra Sabatés i el polifacètic Miki Esparbé. Cadascú formarà equip amb una parella de pares i fills per ajudar-los a fer realitat els seus somnis. Uns volen anar al Japó per visitar el Pokepark. Els altres volen convidar la resta de la família a passar uns quants dies a Roma. Només una parella ho celebrarà avui. Però tots s'ho passaran bé amb els divertits experiments del Dani Jiménez, la música del Dídac Castignani i la banda del programa, l'Always Drinking Marching Band. I tot conduït per qui reparteix més bé el joc, Javier Estrada.

 • LA PARTIDA DE TV3
  Veure vídeo

  LA PARTIDA DE TV3

  Avui a "La partida" de TV3 ens acompanyen dos actors amb un gran sentit de l'humor: Edu Soto i David Fernández. Són amics dins i fora dels escenaris, però aquesta nit rivalitzaran per ajudar les nostres parelles concursants a fer realitat un d'aquests somnis: assistir al Festival d'Eurovisió a Suècia, fer una segona lluna de mel a Noruega o fer un viatge amb tota la família. Una nova edició de "La partida" en format clàssic presentat per Javier Estrada i tres elements imprescindibles: els experiments científics del Dani Jiménez, la veu inconfusible del Dídac Castignani i la música de l'Always Drinking Marching Band.

 • LA PARTIDA DE TV3
  Veure vídeo

  LA PARTIDA DE TV3

  "La partida" de TV3 presenta avui una edició pensada especialment perquè hi participin pares i fills. L'actriu i model Mireia Canalda i el presentador d'esports Bernat Soler formaran equip amb dues parelles de concursants que volen aconseguir un d'aquests somnis: fer un viatge als Estats Units i nedar amb dofins al Carib. Tot sota la mirada científica i divertida de Dani Jiménez, la música de Dídac Castignani amb l'Always Drinking Marxing Band i la complicitat del millor "croupier", Javier Estrada.

 • LA PARTIDA DE TV3
  Veure vídeo

  LA PARTIDA DE TV3

  Avui, a "La partida de TV3", rebem Carolina Ferré i Pere Escobar. Arriben carregats de sentit de l'humor per ajudar els nostres concursants a aconseguir els seus somnis: fer la volta al món en bici, un viatge romàntic a Viena i un projecte social a Cuba. I, per completar la festa, tampoc no hi faltaran les "anades d'olla" de Dani Jiménez i la música del Dídac Castignani i la banda del programa, l'Always Drinking Marching Band! Tot, sota la batuta del Javier Estrada.

 • La partida de TV3 - 29/09/2012
  Veure vídeo

  La partida de TV3 - 29/09/2012

  "La partida de TV3" d'avui és més esportiva que mai, perquè s'assembla a un partit de tenis. És l'apassionant "match ball"! Vuit parelles competeixen en rondes, dues arribaran a la gran final i només una farà realitat el seu somni. El científic més esbojarrat de la tele, el Dani Jiménez, introduirà cada prova amb un experiment, i la nostra banda i el Dídac Castignani posaran la banda sonora a tot plegat. El seny, com sempre, l'hi posa el Javier Estrada.

 • LA PARTIDA DE TV3
  Veure vídeo

  LA PARTIDA DE TV3

  "La partida de TV3" convida avui l'actriu Núria Gago i l'editor de moda Marc Giró per ajudar a fer realitat el somni de les tres parelles concursants. Una vol muntar un espectacle teatral, i les altres dues volen viatjar: una a Austràlia, a abraçar koales, i l'altra a Las Vegas, per casar-s'hi disfressats. Quina de les tres ho aconseguirà? Ho descobrirem amb el nostre presentador, Javier Estrada, en una edició on no faltaran els experiments científics del Dani Jiménez i l'animació musical del Dídac Castignani, amb l'Always Drinking Marching Band.

 • La partida de TV3 - 01/01/2012
  Veure vídeo

  La partida de TV3 - 01/01/2012

  "La partida" de TV3 d'avui l'anomenem "match ball" perquè la mecànica és similar a un torneig de tenis. Vuit parelles competeixen en rondes fins que dues parelles arribin a la gran final. Només una guanyarà el premi. Hem triat les proves més divertides i n'estrenem una altra d'espectacular: el toro mecànic. El nostre científic Dani Jiménez introduirà cada prova amb un petit truc de ciència casolà i farà explotar un canó dels bons desitjos. Tot això, com sempre, conduït pel Javier Estrada.

 • La partida de TV3 - 25/12/2011
  Veure vídeo

  La partida de TV3 - 25/12/2011

  Avui, "La Partida " de TV3 és especial: els concursants són dues parelles d'àvies i néts que jugaran per guanyar un somni: viatjar a un parc temàtic dels Estats Units i a Colòmbia. Per ajudar els concursants, tenim dos convidats de luxe: Martina Klein i Marc Cartes. I el nostre científic de capçalera, Dani Jiménez, farà música amb aigua i fabricarà l'altaveu més senzill del món.

 • La partida de TV3 - 20/09/2001
  Veure vídeo

  La partida de TV3 - 20/09/2001

  "La partida de TV3" d'avui és única per partida doble! Hi tenim dues convidades de luxe, la meteoròloga Mònica López i la cantant Gisela. Les Saurí també són dues germanes úniques i els nostres concursants són tots germans bessons! Un partida per passar-s'ho doblement bé!

 • La partida de TV3 - 06/09/2001
  Veure vídeo

  La partida de TV3 - 06/09/2001

  "La partida de TV3" d'aquesta setmana és una superpartida! Ens acompanyaran els companys del Club Super3, que volen celebrar el seu vintè aniversari jugant amb nosaltres. També tindrem el Cruyff i el Rexach del "Crackòvia" i el Dani Jiménez ens portarà un pastís amb sorpresa final. Un programa ple d'emocions, que no us podeu perdre!

 • La partida de TV3 - 30/08/2011
  Veure vídeo

  La partida de TV3 - 30/08/2011

  Ens visiten l'extenista Àlex Corretja i la periodista Bibiana Ballbè, disposats a donar-ho tot perquè els nostres concursants facin el seu somni realitat! Amb tots ells i amb l'incombustible Javier Estrada jugarem una partida amb tots els ingredients per entretenir i passar una bona nit d'estiu!