Parlament - 09/02/2013

Parlament - 09/02/2013

El combat polític contra la corrupció, a "PARLAMENT"

Les notícies i els rumors sobre casos de frau i de corrupció política continuen protagonitzant l'actualitat i les reaccions dels líders i dels partits. Aquest és el tema principàl del programa "Parlament" d'aquesta setmana. Per fer front al problema ja s'han començat a veure els primers moviments, com per exemple la cimera convocada pel president Artur Mas amb els màxims responsables dels poders legislatiu, executiu, judicial i dels organismes de control, per consensuar mesures. Per la seva banda el Parlament ha activat dos projectes de llei, de transparència i electoral, per ser aprovats durant l'any 2013. El programa també ha elaborat un reportatge sobre regeneració democràtica, amb l'opinió de representants de tots els grups.

"Parlament" també dóna veu aquesta setmana a la diputada socialista Núria Ventura, una de les representants del sector catalanista i crític. Ventura diu que només hi pot haver unitat al PSC si també hi ha respecte a les diverses sensibilitats del partit.

El reportatge social que tanca el programa el presenta l'exconseller socialista Xavier Sabaté, com a integrant a la Coral de la Universitat Rovira i Virgili.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3