L'encaix de Carles Puyol al Barça de Xavi Hernández

Xavi Valls ha explicat a l'Onze la possibilitat que Puyol pugui incorporar-se a l'equip tècnic de Xavi al Barça.

Una de les coses que més agradaria al barcelonisme és que Carles Puyol tornés al club. Xavi i Laporta ho veuen de bon ull i Puyol també, però el gran capità no vol un paper simbòlic, no vol ser un assistent de l'entrenador.

Segons ha explicat Xavi Valls al programa Onze d'Esport3, Puyol vol tenir capacitat de decisió en allò que ell domina. Ell voldria ser secretari tècnic o director esportiu. De fet, va presentar un projecte a Laporta fa bastant temps, abans que es presentés a la presidència del Barça.

El problema és que aquest càrrec, ara mateix, està cobert per Mateu Alemany que és l'aposta de Laporta i la persona en qui el president té tota la confiança.

La marxa de Ramon Planes obre una escletxa a la possible incorporació de Puyol, però, ara mateix, ni Laporta ni Alemany veuen necessària la substitució de Ramon Planes.

A banda hi ha la figura de Jordi Cruyff, que ara tampoc té un paper clar en el club. Per tots aquest motius, tot i la voluntat de les parts, sembla que l'encaix de Puyol al Barça actualment és difícil.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3