Setena Gala - Oh Happy Day 3!

Aquesta nit sabrem quin és el cor que torna a entrar al concurs després que el jurat l'hagi repescat entre els sis eliminats fins ara (Estoc de veus, 4 18, Còctel, Melòdics, Wimen i TNT).
Aquest cor repescat s'afegirà als quatre grups que continuen en competició i que, com la setmana passada, interpretaran dues cançons cadascun: Giovinetto, immunes per haver guanyat la millor cançó de la nit al programa anterior, obriran aquesta setmana amb l'impressionant "O Fortuna", de "Carmina Burana" i intentaran mostrar la seva versatilitat amb l'"ABC" dels Jackson Five. Veurem si els Veuscomsí s'han recuperat de la polèmica nominació de la setmana passada i els escoltarem cantant "La petita rambla del Poble Sec", de Cesk Freixas, i "I lived", dels OneRepublic. Jarks també tenen doble repte: un tema espectacular i complicat ("Under Pressure", de Queen i David Bowie) i una cançó tranquil·la i molt emotiva ("Viatge a Ítaca", de Lluís Llach).
I per últim, el Quartet Mèlt intentarà evitar la nominació amb "Muntanyes del Canigó" i "Diamonds" (Rihanna).
Quin serà el cor repescat que competirà al costat d'aquests quatre cors? La resposta, dissabte a la nit a l'"Oh Happy Day".

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3