Resum - Còctel - 8ohd3

Resum - Còctel - 8ohd3

Aquest dissabte és la gran nit de la semifinal a l'"Oh Happy Day", en què els quatre cors que segueixen en concurs saben que un es quedarà a les portes de la final. Els Jarks tindran una nit intensa: obriran el programa amb "Under pressure" (millor cançó de la nit la setmana passada) i hauran de cantar dues cançons més, ja que aquesta vegada no són immunes. Un esforç extra que esperem que no els passi factura... Quartet Mèlt, que no han estat mai nominats, saben que el jurat espera molt d'ells i hauran de combinar el virtuosisme amb una presència escènica més dinàmica. Giovinetto, que són patidors de mena, tornaran a posar-se a prova amb dues cançons fora de la seva zona de confort. I Còctel, el grup repescat la setmana passada, hauran de demostrar que estan a l'altura de la resta de cors que porten més rodatge dins del concurs.
Pel que fa a les activitats que els cors han fet durant la setmana, veurem com els Còctel entrenen amb un crac de la boxa, si els Giovinetto tenen aptituds per a la natació sincronitzada i el Quartet Mèlt per a l'esgrima. I els Jarks visitaran els actors de l'obra de teatre "Absurds i singulars", on es trobaran amb un personatge que veuen cada dissabte a la nit...
Després de la primera ronda de cançons dels quatre cors, el jurat -format per Chenoa, Roger Coma i Daniel Anglès- anunciarà quin dels concursants passa directament a la final. Quan acabi la segona ronda, el jurat dirà quins són els altres dos finalistes i, per tant, quin cor queda eliminat.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3