Quarta Gala - Oh Happy Day 3!

Quarta Gala - Oh Happy Day 3!

Dels 7 cors que queden a concurs, els que patiran menys aquesta setmana són Giovinetto. Els de Puig-reig van guanyar el premi a la Millor Cançó de la Nit, la setmana passada, i el seu "Everything's All Right" (cançó del musical "Jesus Christ Superstar") obrirà el programa, que tornarà a ser una muntanya russa d'emocions: aconseguiran els Veuscomsí remuntar el vol després de la dura nominació de la setmana passada? Aconseguiran les Wimen convèncer el jurat amb una versió en clau de tango del clàssic de Police "Roxanne"? Com afrontaran els TNT cantar un clàssic de Stevie Wonder en català? El Quartet Mèlt, que fins ara no ha rebut pràcticament cap crítica del jurat, sabrà si el seu missatge que demana "canya" ha arribat a Chenoa, Daniel Anglès i Roger Coma.
I els coachs ¿Michèle Alderete, Marc Sambola i Gerard Ibáñez- continuen tenint una tasca titànica: mantenir la moral entre els cors, fer-los evolucionar i que relativitzin les crítiques del jurat... Passi el que passi aquesta nit, el programa acabarà amb un dels 7 participants eliminat.
Chenoa serà l'encarregada de recordar els espectadors la votació que tenim en marxa al web d'"Oh Happy Day" (www.tv3.cat/happy) i al Facebook (www.facebook.com/ohhappydaytv3) per trobar la cançó catalana favorita dels espectadors. Els cors del programa cantaran les cançons més ben classificades a la votació en un programa especial que s'emetrà al desembre.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3