Anar a la navegació principalAnar al contingut

Temporada 3

4 18
Els 4 18 formen una gran família que s'ho passa d'allò més bé cantant i fent gaudir. No et preocupis si alguna vegada es passen d'energia i ganes, no s'han begut pas l'enteniment! Simplement és que entre dissenyadors, enginyers i artistes la imaginació no té límits.

CÒCTEL
Un grup jove i peculiar dels voltants de Barcelona. Venen de llocs molt diferents i tenen gustos i personalitats molt diverses, però... els millors ingredients fan una barreja única! 

ESTOC DE VEUS
Un cor de Mollet del Vallès amb més de 30 anys d'història! Són una colla d'amics i família que es troben per gaudir plegats de la música. Se'ls pot veure com un cor tradicional però el que realment els caracteritza són les ganes d'assumir constantment reptes nous.

GIOVINETTO
Cor de Puig-reig format per 12 nois i noies d'arreu del Berguedà. Joves i rigorosos, els agrada la música clàssica, però ho saben petar a les festes i canten tot tipus de música! 

JARKS
16 nois apassionats pel teatre musical, xerraires i arrauxats, però també treballadors i perfeccionistes. S'atreveixen amb cançons de gairebé qualsevol estil musical, mentre els facin sentir vius! 

MELÒDICS
Un cor ple d'energia, amb moltes ganes de treballar i demostrar de què són capaços. Són molt diferents, però es complementen per compartir una mateixa passió.

QUARTET MÈLT
Quatre joves de quatre llocs diferents de Catalunya, units per allò que més els enamora: el cant coral. S'atreveixen amb tot, des de la litúrgia fins a la disbauxa. Busquen l'equilibri just entre el rigor i l'humor, la seriositat i la ironia. 

TNT
Després d'un parèntesi de set anys, quatre amics es tornen a ajuntar per viure una altra etapa brillant del seu grup, TnT.
Amants del soul, el R&B i la música a capella, TnT es defineixen com una barreja imprevisible de moviment, humor, elegància i amistat.

VEUSCOMSÍ!
Veus com sí, que quan es comparteix un mateix somni es poden fer coses meravelloses? Veus com sí, que hi ha gent que quan puja a l'escenari et fa vibrar amb la seva energia? Veus com sí, que una combinació de música, ball i molta passió t'enamorarà? 

WIMEN
Set dones diferents i una passió comuna: la música. Les Wimen viuen cada assaig, cada concert, com una experiència única, en primera persona. I aquest és el seu desig: contagiar aquesta alegria de cantar al públic que les acompanya.