Giovinetto

 • L'ohd de Giovinetto - OHDextra
  Veure vídeo

  L'ohd de Giovinetto - OHDextra

  Des del primer "Rèquiem" a l'últim "Sugar". Així hem viscut el pas de Giovinetto per "Oh Happy Day"!

 • Sugar-Giovinetto-Final ohd3
  Veure vídeo

  Sugar-Giovinetto-Final ohd3

  Veure l'evolució dels Giovinetto, del Rèquiem a Sugar, és impagable. Cada cop que veiem aquesta última actuació seva a la final d'Oh Happy Day ens omplim d'orgull i d'alegria per haver compartit aquest viatge amb ells! Moltes gràcies, Giovinetto!

 • "Per què he plorat?"- Giovinetto - Finals OHD3
  Veure vídeo

  "Per què he plorat?"- Giovinetto - Finals OHD3

  Quan els Giovinetto fan servir les seves veus per despertar-nos les emocions és normal que aconsegueixin fer caure les llàgrimes a la Chenoa. A ella i a tots nosaltres, amb aquest "Per què he plorat".

 • Arrels - Giovinetto - 8ohd3
  Veure vídeo

  Arrels - Giovinetto - 8ohd3

  Tothom que tingui l'esperit kumbaià del qual parla en Roger Coma, haurà reconegut aquesta cançó i s'haurà emocionat amb la interpretació dels Giovinetto. Una versió molt especial i emotiva especialment per al David, que és el fan número 1 dels autors d'aquest tema, els Esquirols!

 • Contracor - Giovinetto - 8ohd3
  Veure vídeo

  Contracor - Giovinetto - 8ohd3

  Els cors fan de jurat! Què en pensen, dels Giovinetto, els altres concursants? Tots coincideixen que són impecables tècnicament, però potser van una mica coixos en varietat d'estils i moviment corporal. Hi esteu d'acord?

 • Hey Soul Sister - Giovinetto - 8ohd3
  Veure vídeo

  Hey Soul Sister - Giovinetto - 8ohd3

  Després de l'ABC i amb tant que els han pressionat, els Giovinetto ja no tenen cap problema per interpretar cançons pop! Han guanyat en naturalitat i per això transmeten tant bon rotllo, cada setmana en gaudim més… a veure si al final el clàssic deixarà de ser el seu registre preferit!

 • Sincro - Giovinetto - 8ohd3
  Veure vídeo

  Sincro - Giovinetto - 8ohd3

  L'Andrea i la Marga, medallistes olímpiques de natació sincronitzada, han fet una classe magistral als Giovinetto! Segur que mai us els havíeu imaginat en aquesta situació! Bé, val més que continuïn pel camí de la música, però com a mínim segur que han après a coordinar-se més entre ells!

 • ABC - Giovinetto - 7OHD3
  Veure vídeo

  ABC - Giovinetto - 7OHD3

  Ara sí, els Giovinetto han fet el canvi radical que el jurat volia veure per adaptar-se a aquest conegudíssim tema. Costava reconèixer-los i tot! El jurat ha quedat sense paraules. Com els heu vist, vosaltres?

 • Assaig ABC - Giovinetto - 7OHD3
  Veure vídeo

  Assaig ABC - Giovinetto - 7OHD3

  Els Giovinetto han sortit al carrer per demostrar a tothom la seva versatilitat: tant poden interpretar un tema clàssic com un clàssic pop dels Jackson 5! Ben segur que han guanyat molts seguidors... Mireu com gaudia tothom qui passejava per Santa Maria del Mar!

 • Opening O Fortuna - Giovinetto - 7OHD3
  Veure vídeo

  Opening O Fortuna - Giovinetto - 7OHD3

  Segur que la setmana passada us vau quedar amb ganes de més. Per sort, com que va ser la millor cançó, ara podem tornar a sentir l'"O Fortuna" per part dels Giovinetto!

 • Aquest cony de temps - Giovinetto - 6OHD3
  Veure vídeo

  Aquest cony de temps - Giovinetto - 6OHD3

  El segon cor d'arrels clàssiques a qui li ha tocat passar-se al pop aquesta nit! Des d'aquí els hem vist gaudir de valent, però deuen haver convençut al jurat tant com amb la primera actuacó?

 • O Fortuna - Giovinetto - 6OHD3
  Veure vídeo

  O Fortuna - Giovinetto - 6OHD3

  La complexitat d'aquesta cançó és tan gran com la bona interpretació que n'han fet els Giovinetto. I més tenint en compte que tan sols els acompanyava en Marc al piano, això sí, amb una precisió que també cal aplaudir! Aquest programa va sobrat de joves talents!

 • Familiars Giovinetto - 6OHD3
  Veure vídeo

  Familiars Giovinetto - 6OHD3

  Pares, mares i germans dels components de Giovinetto es reuneixen per gaudir junts del programa i compartir emocions. Aquestes són les valoracions que els mateixos familiars fan dels nostres nois de Puig-reig.

 • Think - Giovinetto - 5OHD3
  Veure vídeo

  Think - Giovinetto - 5OHD3

  Think? Jo l'únic que penso és que aquests nois deuen ser d'un altre planeta! Són capaços de fer qualsevol cançó! Heu vist quina força han deixat anar sobre l'escenari?

 • Tunel del Terror - Giovinetto - 5OHD3
  Veure vídeo

  Tunel del Terror - Giovinetto - 5OHD3

  Què malament ho han passat els Giovinetto en aquest túnel del terror! Si ho arriben a saber, més d'un no s'hi hagués presentat! Abaixa el volum o posa't uns bons taps si no vols quedar-te sord amb tants crits...