Temporada 1

 • Quarta Gala - Oh Happy Day 3!
  Veure vídeo

  Quarta Gala - Oh Happy Day 3!

  Dels 7 cors que queden a concurs, els que patiran menys aquesta setmana són Giovinetto. Els de Puig-reig van guanyar el premi a la Millor Cançó de la Nit, la setmana passada, i el seu "Everything's All Right" (cançó del musical "Jesus Christ Superstar") obrirà el programa, que tornarà a ser una muntanya russa d'emocions: aconseguiran els Veuscomsí remuntar el vol després de la dura nominació de la setmana passada? Aconseguiran les Wimen convèncer el jurat amb una versió en clau de tango del clàssic de Police "Roxanne"? Com afrontaran els TNT cantar un clàssic de Stevie Wonder en català? El Quartet Mèlt, que fins ara no ha rebut pràcticament cap crítica del jurat, sabrà si el seu missatge que demana "canya" ha arribat a Chenoa, Daniel Anglès i Roger Coma. I els coachs ¿Michèle Alderete, Marc Sambola i Gerard Ibáñez- continuen tenint una tasca titànica: mantenir la moral entre els cors, fer-los evolucionar i que relativitzin les crítiques del jurat... Passi el que passi aquesta nit, el programa acabarà amb un dels 7 participants eliminat. Chenoa serà l'encarregada de recordar els espectadors la votació que tenim en marxa al web d'"Oh Happy Day" (www.tv3.cat/happy) i al Facebook (www.facebook.com/ohhappydaytv3) per trobar la cançó catalana favorita dels espectadors. Els cors del programa cantaran les cançons més ben classificades a la votació en un programa especial que s'emetrà al desembre.

 • Tercera Gala - Oh Happy Day 3!
  Veure vídeo

  Tercera Gala - Oh Happy Day 3!

  Després de l'eliminació dels 4 18 la setmana passada, només queden vuit cors al concurs. Tots lluiten per arribar a la final i ser el grup més votat pel públic, i accedir així al premi reservat al guanyador de la 3a temporada d'"Oh happy day": una gira per diverses ciutats europees. Els "coaches" dels cors (Marc Sambola, Michèle Alderete i Gerard Ibàñez) comencen a discrepar de les decisions del jurat, format per Chenoa, Roger Coma i Daniel Anglès. El guanyador de la Millor Cançó de la Nit de la setmana passada, el Quartet Mèlt, obrirà el programa amb la seva interpretació de "Royals" i després veurem les actuacions dels vuit cors. Tots poden ser nominats excepte el Quartet Mèlt, que aquesta setmana tenen immunitat. Al final del programa, un dels cors haurà d'abandonar el concurs. Daniel Anglès els recordarà la votació que tenim en marxa al web d'"Oh happy day" (www.tv3.cat/happy) per trobar la cançó catalana favorita dels espectadors. Els cors del programa cantaran les cançons més ben classificades a la votació en un programa especial que s'emetrà al desembre.

 • Segona Gala - Oh Happy Day 3!
  Veure vídeo

  Segona Gala - Oh Happy Day 3!

  El cor Estoc de Veus van ser els primers eliminats la setmana passada. Els 9 participants que queden en el concurs s'hauran d'esforçar perquè el nivell d'exigència creix setmana rere setmana. I el jurat, format per Chenoa, Daniel Anglès i Roger Coma, no en deixarà passar ni una... Aquesta setmana veurem també com els tres "coachs" -Marc Sambola, Gerard Ibáñez i Michèle Alderete- ajuden els cors durant l'assaig de la peça que han de cantar aquesta nit. Els únics que s'han pogut relaxar una mica aquesta setmana són els Jarks, guanyadors la setmana passada de la Millor Cançó de la Nit amb la seva apoteòsica interpretació d'"Uptown Funk". Aquesta setmana, "Uptown Funk" obrirà el programa, i els Jarks faran també una cançó de concurs, però amb la tranquil·litat que avui són immunes i, per tant, el jurat no els pot nominar. Aquesta setmana estrenem també una votació al web d'"Oh Happy Day" (www.tv3.cat/happy) per trobar la cançó catalana favorita dels espectadors. Els cors del programa cantaran les cançons més ben classificades en la votació en un programa especial que s'emetrà al desembre.

 • Primera Gala - Oh Happy Day 3!
  Veure vídeo

  Primera Gala - Oh Happy Day 3!

  Després de dues setmanes en què s'ha vist el càsting final del programa, els 10 cors seleccionats ja estan a punt per començar el concurs com a tal. Els participants seran: Jarks, Veuscomsí, Giovinetto, TNT, Wimen, Estoc de Veus, Quartet Mèlt, Melòdics, 4 18 i Còctel. Aquest dissabte es veuran les primeres actuacions a "Oh happy day" i començarà la feina més complicada pel jurat format per Chenoa, Roger Coma i Daniel Anglès. Els "coachs" Gerard Ibáñez (Deudeveu), Michèle Alderete (Ol'Green) i Marc Sambola(Amarcord) ja han començat la seva feina i es veuran els primers resultats. Igual que en les dues temporades anteriors, el programa s'obrirà amb una espectacular interpretació de la cançó "Oh Happy Day" a càrrec dels 10 grups participants. Pels dos programes de càsting hi van passar un total de 19 cors i grups vocals. Els 10 triats afrontaran aquesta tercera temporada, que s'acabarà amb una final en directe amb la votació del públic. El premi pel qual lluiten els cors és una gira per diverses ciutats europees.

 • Càsting 2 - Oh Happy Day - OHD3
  Veure vídeo

  Càsting 2 - Oh Happy Day - OHD3

  Aquesta és la segona part del càsting per entrar a participar a la tercera temporada d'"Oh Happy Day"! Només queden cinc places disponibles per alguns dels 10 cors que s'hi presenten? Quins seran els que les aconseguiran? Quines actuacions seran la porta d'entrada a OHD3?

 • Càsting 1 - Oh Happy Day - OHD3
  Veure vídeo

  Càsting 1 - Oh Happy Day - OHD3

  El concurs de corals i grups vocals presentat per Eduard Farelo estrena la 3a temporada en pantalla amb un nou jurat, format per la cantant Chenoa, l'actor Roger Coma i el director de teatre musical Daniel Anglès. Però aquesta no és l'única novetat: també s'hi incorporen tres "coachs", exparticipants d'edicions anteriors d'OHD, que ajudaran els cors a assolir el màxim nivell (Gerard Ibáñez, director de Deudeveu; Michèle Alderete, directora d'Ol'Green, i Marc Sambola, director d'Amarcord). Aquest dissabte veurem 9 cors que aspiren a entrar a la 3a edició d'"Oh Happy Day": 418 (Barcelona) Acoretempo (Calella de la Costa) Còctel (Barcelona) Giovinetto (Puig-reig) Gramaje Company (Premià de Dalt) Cor Guai (Barcelona) Jarks (Barcelona) Melòdics (Barcelona) Vocal Bliss (Barcelona) Després de cada actuació, el jurat farà la seva valoració i votarà afirmativament o negativament, de manera que immediatament sabrem si el grup entra o no al concurs. En cas de dubte, el jurat pot demanar a un cor que torni a l'escenari al final del programa per poder prendre la decisió final. En aquest començament de temporada tan carregat de novetats, tampoc no hi faltarà un "opening" espectacular a càrrec dels Deudeveu, guanyadors de la 1a edició d'"Oh Happy Day", que interpretaran "Heroes", la cançó guanyadora del Festival d'Eurovisió 2015.

 • Som In Crescendo
  Veure vídeo

  Som In Crescendo

  Abans que arrenqui la tercera temporada d'"Oh Happy Day", comencem a escalfar motors amb "Som In Crescendo", un programa especial sobre els guanyadors de la segona edició del concurs de corals i grups vocals de TV3. "Som In Crescendo" s'estructura al voltant d'un concert íntim i sofisticat que In Crescendo va fer a l'Hotel Palace de Barcelona, que serveix per commemorar el primer aniversari del grup, format expressament per participar a "Oh Happy Day". "Som In Crescendo" també retrata les vivències del cor gaudint del premi que van obtenir com a guanyadors de la segona edició d'"Oh Happy Day", una gira que els va dur a tres ciutats europees: Rovinj (Croàcia), on van actuar davant de més de 300 persones i van conèixer el Cor Josip Kaplan, guanyadors d'un concurs televisiu molt similar a OHD; Zuric (Suïssa), on In Crescendo va actuar davant una nodrida representació catalana resident en aquella ciutat; i finalment a Varsòvia (Polònia), una ciutat monumental amb moltes reminiscències de l'època soviètica. La música i les veus d'In Crescendo són el fil conductor del programa, on sonaran cançons com "Que tinguem sort", "Chandelier", "Autumn Leaves", "Fields of Gold" i "Puff era un drac màgic", gravades en directe en un entorn molt diferent al plató d'"Oh Happy Day" que els va donar a conèixer ara farà un any.

 • Eduard Farelo ens presenta el nou jurat d'"Oh happy day": Chenoa, Roger Coma i Dani Anglès
  Veure vídeo

  Eduard Farelo ens presenta el nou jurat d'"Oh happy day": Chenoa, Roger Coma i Dani Anglès

  Al setembre arrencarà la nova temporada d'"Oh happy day", i ho farà amb moltes cares noves. Coneguem el trio que conformarà el jurat!

 • Oh Happy Nens!
  Veure vídeo

  Oh Happy Nens!

  "Oh Happy Day" tanca la segona temporada amb un programa especial protagonitzat per cors infantils d'arreu de Catalunya. "Oh Happy Nens" oferirà les actuacions de 9 corals: Ars Nova (Martorell), Nou Horitzó (Sant Vicenç de Castellet), el cor de Minyons de l'Orfeó Lleidatà (Lleida), Alberichor (Reus), Els Pinetons (Ripollet), el cor infantil de l'Orfeó Català (Barcelona), el cor infantil dels Amics de la Unió (Granollers), Esclat Gospel Junior (Manresa) i Geriona Infantil (Girona). Es tracta d'un programa lúdic, festiu i no competitiu, en què també participaran els SP3, el grup musical del Club Super3. De la família del Super3 visitaran el plató el Sr. Pla i en Rick, que intentaran fer la vida impossible a l'Eduard Farelo i al jurat, format per Mone, Guille Milkyway, Pedro Pardo i Bàrbara Mestanza. En aquesta ocasió, al jurat al final del programa els tocarà pujar a l'escenari a cantar una cançó que decidiran els 9 cors infantils, votant la composició que proposi cada membre del jurat. També serà a l'escenari de l'"Oh Happy Nens" Dani Jiménez, presentador del programa "Dinàmiks" del Canal Super3, que ha preparat per a l'ocasió un experiment científic on la música i la veu tenen un protagonisme molt especial.

 • Oh Happy Day! - EXTRA!
  Veure vídeo

  Oh Happy Day! - EXTRA!

  Dels càstings a la gran final. Un recorregut musical i emotiu pels millors moments de la 2a temporada d'"Oh Happy Day". Amb els moments amb més canya, amb les millors coreografies, amb els millors solistes i les millors valoracions del jurat. Amb els moments més divertits i més sorprenents, amb els personatges que ens han vingut a visitar: Quim Masferrer, Lax'n'Busto, Leslie, Juanpe... i els artistes que han interactuat amb els nostres cors: Marc Parrot, Gisela, Joan Colomo i Ana Roig. En definitiva, els millors que han donat els nou cors participants: In Crescendo, Cantabile, Amarcord, Vakombà, Fusions, Tastet de Gospel, Lutiana, Music Vox i The New Zombis. Serà un recorregut pels tres mesos de feina intensa dels nostres cors. Els assajos, les actuacions, la il·lusió per seguir endavant i arribar a la gran final. El programa recordarà també els millors moments d'aquesta final, en què després de gairebé tres hores de programa els espectadors amb els seus vots van proclamar guanyadors els In Crescendo. "Oh Happy Day" tancarà definitivament aquesta segona temporada el dissabte 3 de gener amb "Oh Happy Nens", un programa especial protagonitzat per cors infantils amb moltes sorpreses i personatges del Club Super3.

 • Gala final d'"Oh Happy Day"
  Veure vídeo

  Gala final d'"Oh Happy Day"

  Després de moltes setmanes d'assajos intensos, actuacions memorables, tensió amb el jurat i aplaudiments de l'audiència, els 3 finalistes d'"Oh Happy Day" afronten el repte més important: la gran final en directe, on serà el públic qui decidirà, amb els seus vots, el guanyador del concurs: In Crescendo, Cantabile o Amarcord. Un d'ells farà la gira europea, que passarà per Suïssa, Polònia i Croàcia. Al programa hi haurà també l'actuació de la resta de cors participants d'aquesta segona temporada: Vakombà, Music Vox, Tastet de Gospel, The New Zombis, Lutiana i Fusions.. Deudeveu, guanyadors de l'anterior edició d'"Oh Happy Day", seran uns altres convidats d'excepció a la gala. Ells portaran a l'escenari el trofeu per al nou guanyador del concurs i ens oferiran també una actuació en exclusiva. L'obertura del programa amb l'emblemàtica cançó "Oh Happy Day" serà a càrrec dels Soweto Gospel Choir, una prestigiosa formació sud-africana que aquests dies està de gira per Catalunya dins del festival Grans del Gospel. Els Soweto Gospel Choir cantaran "Oh Happy Day", acompanyats dels 3 cors finalistes: In Crescendo, Cantabile i Amarcord.

 • Oh Happy Day! - Prefinal - OHD11
  Veure vídeo

  Oh Happy Day! - Prefinal - OHD11

  Només falta una setmana per a la gran final d'"Oh Happy Day" i aquest dissabte podrem conèixer més a fons els tres finalistes: Amarcord, Cantabile i In Crescendo passaran pel Gran Teatre del Liceu per explicar-nos la seva evolució al llarg d'aquesta 2a temporada, què pensen del jurat del programa i del repte que significa arribar a la gran final, on serà el públic amb els seus vots el que decidirà el guanyador. Al programa també estrenarem tres videoclips amb algunes de les cançons més representatives del pas dels finalistes per l'"Oh Happy Day": "Revolting Children", de Cantabile; "Geronimo", d'Amarcord, i "Just give me a reason", d'In Crescendo. El jurat del programa, format per Pedro Pardo, Mone, Bàrbara Mestanza i Guille Milkyway, també passarà pel Liceu a confessar-se: sabrem què pensen dels tres finalistes, repassarem les fuetades més contundents que han clavat als concursants i coneixerem detalls de la seva carrera musical. L'Eduard Farelo no només entrevistarà els finalistes: pel Liceu passaran també la resta de cors concursants (Lutiana, Music Vox, Tastet de Gospel, The New Zombis, Fusions i Vakombà) per parlar sense embuts del seu pas pel programa, una autèntica muntanya russa de música i emocions. Tant els cors com el jurat tindran al Liceu visites inesperades: des de Pere Mas, tertulià del programa "Divendres" de TV3, fins als Amics de les Arts, seguidors d'"Oh Happy Day". En aquest "Oh Happy Day" previ a la gran final tornarem a recordar que els dies 20 i 21 es posarà a la venda amb el diari "La Vanguardia" el CD de la 2a temporada del programa, amb 23 cançons interpretades en directe pels nou cors concursants.

 • Oh Happy Day! - Gala 10 - La semifinal
  Veure vídeo

  Oh Happy Day! - Gala 10 - La semifinal

  Només queden 4 cors en concurs -Amarcord, Music Vox, In Crescendo i Cantabile- i només queden dues setmanes per arribar a la gran final. Aquesta serà una nit plena d'emocions a flor de pell. És la segona semifinal i el jurat haurà de decidir quins són els 3 cors que passen a la final i, per tant, quina coral abandona definitivament el programa. Cada cor cantarà dues cançons, i una serà amb la col·laboració d'un solista de luxe. Els In Crescendo actuaran amb Marc Parrot i plegats interpretaran la cançó que dóna nom al nou disc de l'artista, "Sortir per la finestra". Anna Roig, que ha editat 2 discos amb l'Ombre de Ton Chien, cantarà amb els Music Vox el seu èxit "Bigoti vermell". Joan Colomo es trobarà finalment amb les Cantabile, que fa unes quantes setmanes van cantar una de les cançons d'aquest músic i cantautor, "Màgic". En aquesta ocasió, Colomo i les Cantabile faran plegats "Burn", un èxit dance de la cantant britànica Ellie Goulding. Finalment, els Amarcord entraran a l'univers Disney amb Gisela, que recrearà amb el cor barceloní "Vull volar" (Let it Go), la cançó principal de la pel·lícula "Frozen". També veurem com va ser la trobada inesperada dels quatre cors amb l'artista convidat durant un dels seus assajos setmanals, un nou element de sorpresa i tensió afegida per a una semifinal que es preveu que serà molt disputada.

 • Oh Happy Day! - Gala 9 - Primera Semifinal
  Veure vídeo

  Oh Happy Day! - Gala 9 - Primera Semifinal

  Cada vegada falta menys per arribar a la gran final d'Oh Happy Day, que es farà en directe el dissabte 20 de desembre. Només hi arribaran 3 cors dels 5 que encara continuen en el concurs. Aquesta nit, un d'aquests 5 cors -Cantabile, In Crescendo, Lutiana, Music Vox i Amarcord- abandonarà definitivament el programa. A diferència dels programes anteriors, els cors cantaran dues cançons, que han hagut de preparar i assajar en un temps rècord. A més, avui no hi ha nominació prèvia: qualsevol dels 5 cors pot ser eliminat. Les dificultats augmenten, el jurat cada vegada fila més prim i, a més, sabrem què pensa cada cor dels altres participants. Tot un exercici de sinceritat entre cançó i cançó! També veurem com els va anar als Amarcord al vaixell de "Mar i cel", a les Cantabile en un estudi de gravació, als Music Box jugant a bitlles amb en Leslie dels Sírex, a les Lutiana dalt d'una tirolina i als In Crescendo compartint vida nocturna amb Joanpe (membre del grup Nancys Rubias al costat del popular Mario Vaquerizo). A més, aquesta setmana ens visita el musical "El petit Príncep". Àngel Llàcer, Elena Gadel (que la temporada passada va ser jurat d'Oh Happy Day), Marc Pociello, Xavi Duch i el Petit Príncep seran al nostre escenari per presentar en primícia aquest musical que s'estrena a Barcelona el 5 de desembre. Com cada setmana, els espectadors podran aplaudir el cor que més els hagi agradat a través de l'aplicació mòbil del programa.

 • Oh Happy Day! - gala 8 - OHD8
  Veure vídeo

  Oh Happy Day! - gala 8 - OHD8

  Torna a ser una nit complicada per al jurat de l'"Oh Happy Day", format per Mone, Bàrbara Mestanza, Pedro Pardo i Guille Milkyway. És nit d'eliminació i, dels sis cors que continuen al concurs, n'hi ha dos de nominats: els sabadellencs Vakombà i Lutiana, el cor femení d'Arbúcies. Un d'ells abandonarà definitivament el programa. Veurem quina de les dues actuacions és la més reeixida, si les Lutiana atrevint-se amb el "Videogames" de Lana del Rey o els Vakombà amb "Don't stop", tot un clàssic dels Fleetwood Mac. Serà una nit plena d'emocions a la qual s'afegirà la visita del musical "Mar i cel", que la companyia Dagoll Dagom representa amb gran èxit al Teatre Victòria de Barcelona. El repartiment, encapçalat per Roger Berruezo, Ana San Martín i Pep Cruz, interpretarà en directe el "Cor final" de l'obra, acompanyats al piano per Albert Guinovart, compositor de la partitura d'aquest musical que ha tornat a la cartellera per tercera vegada des de la seva estrena el 1988. Amb el retorn de "Mar i cel", la companyia Dagoll Dagom commemora també el seu 40è aniversari. Precisament el premi al cor de l'"Oh Happy Day" que guanyi avui la Cançó de la Nit serà actuar al Teatre Victòria en el número final de "Mar i cel". Com sempre, al final del programa sabrem també quin és el cor més aplaudit pels espectadors a través de l'aplicació mòbil del programa.

Anar al contingut