Anar a la navegació principalAnar al contingut

Temporada 1

CORAL·LÍ
Som Coral·lí. Estem formats per 12 noies i 3 nois de Barcelona d'edats entre els 20 i 30 anys que fa més d'una dècada que cantem junts. Ens hem mogut per escenaris de Catalunya i platós de televisió defensant tot tipus d'estils musicals. Hem gravat cds col·laborant amb artistes de renom i en bandes sonores de cinema.

DEU DE VEU
Nosaltres som Deudeveu! Un grup vocal format per 12 estudiants de teatre musical.
El nostre repertori és ple d'influències: des de música clàssica fins a les cançons més actuals.
El nostre estil, el que ens fa característics, és el pop-rock a cappella amb la creativitat i la interpretació sempre com a clau de joc.

FLUMINE
Ens vols conèixer? Joves, divertits, amb empenta i passió per la música.
Fa més de deu anys que caminem junts, entre partitures, viatges, concerts i diversió. L'amistat és la clau del nostre Cor.
Tenim una formació clàssica i hem evolucionat amb el temps, de Sacra al pop internacional. Som el Jove Cor Flumine

GERIONA
Som Geriona, un cor gironí de veus blanques format per disset joves que hem crescut unides des de fa anys per la música.
Per això la sentim des del cor i gaudim quan podem compartir aquesta emoció cantant clàssics, cançó popular o bandes sonores.

GOSPELIANS&GRÀCIA
Som Gospelians&Gràcia, un doble cor format per Gospelians de Girona i Cor Gospel Gràcia.
Cantem diferents tipus de gospel, però ens identifiquem més amb la idea de "goodspell" que ens dóna la nostra directora Karol Green: en totes les cançons volem transmetre un missatge positiu d'esperança, i hi posem tota la nostra energia i passió.

MESSENGERS
Els Messengers som un grup de gent jove apassionats per la música negra. Transmetem tota la nostra energia i positivisme en allò que més ens agrada: Cantar!
Quan cantem, tot el que no sigui el so de les nostres veus desapareix i només sentim la força d'estar junts. Gaudiu-ne amb nosaltres!

OL'GREEN
Som Ol'Green i ens agrada la gresca! Ens trobaràs cantant als carrers de Barcelona o enfilats a qualsevol escenari improvisat. Versionem en clau de pop-rock vocal tot allò que se'ns acut, des de la Beyoncé al Serrat.
Junts som un terratrèmol verd de música i humor, així que prepara't per riure i emocionar-te amb nosaltres!

SINGFÒNICS
Som Singfònics, un grup vocal de joves terrassencs carregats d'energia i creativitat. Experimentem amb els millors èxits del pop internacional, el rock, el soul i el reggae.
Des que existim, ens muntem les nostres pròpies coreografies per fer que el nostre espectacle sigui únic!

TONS I SONS
Amb 10 anys i més de 100 concerts sobre els escenaris, Tons & Sons esdevenim la primera formació de gospel constituïda a Terrassa.
D'esperit integrador i amateur -per sobre de tot- defensem un espectacle vigorós, enèrgic i emotiu basat en la fusió del gospel amb altres estils. Fonamentalment, el rock.