Temporada 1

 • Moments OHD: cançons per ballar
  Veure vídeo

  Moments OHD: cançons per ballar

  Aquesta setmana "Moments OHD" repesca les cançons amb més ritme de les passades edicions, uns moments "happy" per ballar sense parar.

 • Oh Happy Day - Gala 4
  Veure vídeo

  Oh Happy Day - Gala 4

  Les Sound Six, guanyadores de la millor cançó la setmana passada, obriran la 4a gala d'"Oh Happy Day" amb l'emotiva cançó de Pablo Alborán "Ningú més que tu", donant pas a una nit difícil per al jurat del programa: veurem quin és el grup que, igual que Sotavent, 4Gami i Obmud en les gales anteriors, hauran d'abandonar avui el programa. Com cada setmana, veurem també els assajos dels participants amb la professora de cant, la Michèle Alderete, i el professor d'interpretació, l'Alfons Nieto. Coneixerem més a fons la Carla, del duet Loka Linda, que ens explicarà quins són els secrets per treballar de nit, ja que ella fa 15 anys que actua en diversos locals de Barcelona. Els Acústic5, que la setmana passada van aconseguir tres micros verds, jugaran de valent en un "chiquipark", les Jukebox practicaran coreografies amb el grup de ballarins urbans Kulbic Dance Company, i veurem si Le Due Donne han aconseguit relaxar-se després del seu enfrontament amb el jurat del programa.

 • Moments "Oh Happy Day": rock català
  Veure vídeo
 • Oh Happy Day - Gala 3
  Veure vídeo
 • Oh Happy Day - Gala 2
  Veure vídeo

  Oh Happy Day - Gala 2

  Ja som a la segona gala del concurs "Oh Happy Day" 2017: en el programa anterior van marxar els Sotavent i aquest dissabte a la nit hi actuaran onze grups. Aquesta setmana, els participants han treballat de valent per preparar la gala i han tingut al costat dos professionals que, al llarg de la temporada, els ajudaran a millorar la tècnica vocal i d'interpretació: la Michèle Alderete i l'Alfons Nieto. La Michèle, que ja ha estat a "OHD" com a directora d'un cor i com a "coach", serà la nostra professora de cant. Setmana rere setmana, treballarà aquells aspectes vocals que els nostres grups han de reforçar i, evidentment, sabrà polir aquells diamants que encara estan en brut. L'Alfons Nieto arriba al programa per transmetre el seu coneixement com a professor d'interpretació. Després d'haver-se format al Col·legi de Teatre de Barcelona i al Rose Bruford College, de Londres, ha centrat la seva carrera en el món del teatre i ha aparegut a la sèrie "Kubala, Moreno i Manchón". Quina és la seva missió a "Oh Happy Day"? Aconseguir que els concursants interpretin les cançons amb emoció i sentiment. Obriran el programa els Not Named, el quartet que la setmana passada va guanyar el premi a la millor cançó de la nit amb "No one", una versió del gran èxit d'Alicia Keys. Els Not Named són immunes aquesta setmana, però la resta de participants s'hauran d'enfrontar a la valoració del jurat, format per Gisela, Peter Vives i Daniel Anglès. Al final de la nit, el jurat decidirà quins dels participants abandonen definitivament el programa.

 • Oh Happy Day - Gala 1
  Veure vídeo

  Oh Happy Day - Gala 1

  Després dels dos programes de càsting, comença el gran espectacle amb la primera gala de concurs. Els 12 grups participants que han superat el càsting afronten la primera nit de competició on, al final del programa, una de les formacions és eliminada. L'Anna Simon trepitja fort en la seva primera aparició al plató demostrant, en un opening trepidant, que és molt més que una presentadora. Els 12 grups vocals que participen en aquesta primera gala són: 4Gami (Girona, Cassà de la Selva, Hostalric) Acústic5 (Barcelona) Friendship Sound (Cornellà, l'Hospitalet de Llobregat) Henna (Barcelona) Jukebox (Barcelona) Kundala (Barcelona) Le Due Donne (Barcelona) Loka Linda (Castelldefels, Santa Perpètua de Mogoda) Not Named (Girona, Blanes, Platja d'Aro, Palafrugell, Figueres) Obmud (Barcelona) Sotavent (Barcelona) Soundsix (Barcelona)

 • Oh Happy Day Càsting 2
  Veure vídeo

  Oh Happy Day Càsting 2

  La nova temporada d'OHD arrencarà el 14 de gener amb el primer de dos programes de càsting, que es van gravar al Fòrum de Barcelona el 18,19 i 20 de novembre. 34 grups vocals d'arreu de Catalunya participen al càsting. Veurem les cues, els nervis previs, l'audició, les reaccions dels seus amics i familiars i el veredicte final del jurat: després de cada actuació, Daniel Anglès, Gisela i Peter Vives seran els encarregats de dir a cada grup si entren o no al programa. Si hi ha dos vots afirmatius, seran concursants de l'OHD. Al final del 2on programa (emissió: 21 de gener), sabrem quins són els 12 grups que han superat la fase de càsting i protagonitzaran les gales al plató 1 de TV3.

 • "Oh Happy Day" Càsting 1
  Veure vídeo

  "Oh Happy Day" Càsting 1

  La nova temporada d'OHD arrencarà el 14 de gener amb el primer de dos programes de càsting, que es van gravar al Fòrum de Barcelona el 18,19 i 20 de novembre. 34 grups vocals d'arreu de Catalunya participen al càsting. Veurem les cues, els nervis previs, l'audició, les reaccions dels seus amics i familiars i el veredicte final del jurat: després de cada actuació, Daniel Anglès, Gisela i Peter Vives seran els encarregats de dir a cada grup si entren o no al programa. Si hi ha dos vots afirmatius, seran concursants de l'OHD. Al final del 2on programa (emissió: 21 de gener), sabrem quins són els 12 grups que han superat la fase de càsting i protagonitzaran les gales al plató 1 de TV3.

 • Quartet Mèlt: fent les maletes
  Veure vídeo

  Quartet Mèlt: fent les maletes

  El dissabte 7 de gener, una setmana abans que arrenqui la nova temporada d' "Oh Happy Day", TV3 comença a escalfar motors amb "Quartet Mèlt: fent les maletes", un resum de la gira europea del Quartet Mèlt, guanyadors de la 3era edició del concurs musical. El Quartet Mèlt, format per Magalí Sare, Eloi Fort, Ariadna Olivé i Oriol Quintana, va ser el rotund guanyador de la final de la 3era temporada d' "Oh Happy Day", amb un 57,3% dels vots del públic. En aquest programa, coneixerem més a fons als quatre components del Quartet Mèlt i compartirem amb ells els millors moments de la gira europea, el premi per haver guanyat el concurs. Salzburg (Àustria), Budapest (Hongria) i Cardiff (Gran Bretanya) són les tres ciutats on van actuar i on van captivar a un públic nou amb la seva barreja de repertori clàssic i modern. Durant l'emissió, escoltarem al Quartet Mèlt cantar algunes de les cançons que van interpretar a l'escenari de l' "Oh Happy Day", com "Royals", "La gallineta", "Thinking Out Loud" o "I Wish", entre d'altres.

 • Oh Happy Day: la teva cançó
  Veure vídeo

  Oh Happy Day: la teva cançó

  "Oh Happy Day" tanca la tercera temporada amb "Oh Happy Day: la teva cançó". És un programa especial fora de concurs plantejat com un rànquing de les trenta millors cançons catalanes de la història. El rànquing s'ha elaborat a partir d'enquestes fetes als espectadors del programa, a través del web i de les xarxes socials d'"Oh Happy Day". Durant el programa, crítics musicals, cares conegudes de TV3 i gent anònima faran un repàs d'aquestes cançons emblemàtiques mentre veiem clips i actuacions de cada peça. De les trenta cançons, deu les cantaran a plató cors de les tres temporades d'Oh Happy Day: Deudeveu, Ol'Green, Messengers, Geriona, In Crescendo, Amarcord, Cantabile, Vakombà, Wimen i Veuscomsí són els participants d'OHD que interpretaran èxits catalans com "El meu avi", "Paraules d'amor" o "L'Empordà". S'haurà d'esperar al final del programa per saber quina ha sigut la cançó més votada pels espectadors i, per tant, la més estimada per l'audiència. Com és habitual, el programa estarà presentat per Eduard Farelo i, tot i que avui no han de nominar ni eliminar, també hi serà el jurat format per Chenoa, Daniel Anglès i Roger Coma. Entre els famosos que parlen sobre les millors cançons catalanes de la història hi ha Francesc Orella, Tomàs Molina, Santi Faro, Agnès Marquès, Quim Masferrer, Ivana Miño, Carles Prats, Marc Giró, Eloi Cordomí, Núria Solé i en Peyu, entre d'altres. La tria dels tres periodistes musicals que expliquen les claus de l'èxit de les cançons no és casual, ja que tots tres han editat llibres sobre les peces catalanes més emblemàtiques: Albert Puig ("El cançoner de tothom", 2013), Pep Blay ("Les cançons de la nostra vida", 2015) i Jordi Bianciotto ("501 cançons catalanes que has d'escoltar abans de morir", 2014).

 • Oh Happy Day-3a temporada
  Veure vídeo

  Oh Happy Day-3a temporada

  Les millors cançons, les millors coreografies, els moments més emotius i els més divertits... Una muntanya russa musical que resumirem en un programa trepidant: repassarem el bo i millor de la 3a temporada d'OHD, des dels programes de càsting fins a la gran final, que va guanyar el Quartet Mèlt la setmana passada. Una temporada plena de novetats (el jurat, els coach, les eliminacions setmanals...) que ha batut rècords d'audiència. Jarks, Giovinetto, Quartet Mèlt, Veuscomsí, Còctel, Melòdics, 4 18, Wimen, Estoc de Veus i TNT han sigut els 10 cors i grups vocals que, amb la seva entrega i passió, han omplert de música les nits de dissabte a TV3 des del mes de setembre. A ells els ha tocat escoltar les valoracions del jurat (Chenoa, Daniel Anglès i Roger Coma) i rebre els consells de 3 "coachs" molt motivats (Gerard Ibáñez, Marc Sambola i Michèle Alderete). Pel camí hi ha hagut moltes cançons, moments de riure i plorar i, sobretot, molta feina per part de 10 formacions molt diferents que van aconseguir entrar al programa després de superar el càsting. Tot i que aquest programa és el resum que tanca la temporada d'"Oh Happy Day", el dissabte 12 de desembre encara hi haurà una última entrega en forma de programa especial: "La teva cançó", un repàs per les millors cançons catalanes de la història votades pels espectadors del programa i interpretades per cors de les 3 temporades d'OHD.

 • Final de la 3a temporada - Oh Happy Day
  Veure vídeo

  Final de la 3a temporada - Oh Happy Day

  Després de dues gales de càsting i vuit setmanes de concurs, la tercera temporada d'"Oh Happy Day" posa punt final a la competició amb la gran final en directe. Serà el públic des de casa amb els seus vots qui decidirà el guanyador entre els tres finalistes: Jarks, Giovinetto i Quartet Mèlt. Al programa també hi actuaran la resta de cors participants a la tercera temporada: 4 18, Melòdics, TNT, Wimen, Còctel, Veuscomsí i Estoc de Veus. I també hi haurà la presència dels In Crescendo, guanyadors de la segona temporada, que duran al plató el trofeu que s'entregarà al final al guanyador d'aquesta edició. En aquest programa tan especial també es podrà veure els membres del jurat cantant a l'escenari: al costat dels tres cors finalistes, Chenoa, Roger Coma i Daniel Anglès cantaran "Oh Happy Day" per obrir més de dues hores d'emocionant final en directe. Durant tot el programa es faran connexions amb l'espai coach, on Marc Giró (l'expert en "Bones maneres" del programa "Divendres" de TV3) farà entrevistes als cors i ens anirà explicant com evolucionen les votacions, mostrant els percentatges cecs fins que, al final del programa, es reveli quin és el cor guanyador. Els finalistes són Jarks, Giovinetto iQuartet Mèlt. Com en les edicions anteriors, a la gran final és el públic el que decideix el guanyador del programa a través dels seus vots. Aquest any es podrà votar via SMS, a la web del programa (www.tv3.cat/happy) i via Twitter. La votació s'activarà al principi del programa i serà en aquest moment quan es donin les instruccions de com fer-ho per les tres vies disponibles.

 • Setena Gala - Oh Happy Day 3!
  Veure vídeo

  Setena Gala - Oh Happy Day 3!

  Aquesta nit sabrem quin és el cor que torna a entrar al concurs després que el jurat l'hagi repescat entre els sis eliminats fins ara (Estoc de veus, 4 18, Còctel, Melòdics, Wimen i TNT). Aquest cor repescat s'afegirà als quatre grups que continuen en competició i que, com la setmana passada, interpretaran dues cançons cadascun: Giovinetto, immunes per haver guanyat la millor cançó de la nit al programa anterior, obriran aquesta setmana amb l'impressionant "O Fortuna", de "Carmina Burana" i intentaran mostrar la seva versatilitat amb l'"ABC" dels Jackson Five. Veurem si els Veuscomsí s'han recuperat de la polèmica nominació de la setmana passada i els escoltarem cantant "La petita rambla del Poble Sec", de Cesk Freixas, i "I lived", dels OneRepublic. Jarks també tenen doble repte: un tema espectacular i complicat ("Under Pressure", de Queen i David Bowie) i una cançó tranquil·la i molt emotiva ("Viatge a Ítaca", de Lluís Llach). I per últim, el Quartet Mèlt intentarà evitar la nominació amb "Muntanyes del Canigó" i "Diamonds" (Rihanna). Quin serà el cor repescat que competirà al costat d'aquests quatre cors? La resposta, dissabte a la nit a l'"Oh Happy Day".

 • Sisena Gala - Oh Happy Day 3!
  Veure vídeo

  Sisena Gala - Oh Happy Day 3!

  Arribem ja a la 6a gala de la tercera temporada d'Oh Happy Day: només queden 5 cors en concurs, que aquesta nit interpretaran dues cançons cadascun. Serà un programa amb més música que mai. Els Jarks, que gaudeixen d'immunitat per haver guanyat la millor cançó de la nit la setmana passada, obriran el programa amb el "Cul" dels Oques Grasses. També veurem com els cors s'ajuden entre ells: el Quartet Mèlt ajuda els TNT a millorar l'afinació i els TNT tornen el favor als Mèlt, fent-los ballar Hip-Hop perquè guanyin dinamisme a l'escenari. Els Giovinetto donen un cop de mà als Veuscomsí i viceversa: tots tenen coses per compartir i per ajudar als companys a millorar. Aquesta nit també s'eliminarà un cor al final del programa, però els "coach" (Michèle Alderete, Marc Sambola i Gerard Ibáñez) no podran salvar-ne cap entre els que quedin nominats: el jurat en serà l'únic responsable. També veurem si es fa realitat la petició que va realitzar el jurat la setmana passada: que es repesqui un dels cors eliminats i es reincorpori a la competició. En cas que s'accepti la petició, veuríem quin és el cor repescat la setmana vinent.

 • Cinquena Gala - Oh Happy Day 3!
  Veure vídeo

  Cinquena Gala - Oh Happy Day 3!

  La 5a gala celebra Tots Sants i acaba amb només 5 cors en competició. Aquesta serà una nit d'ensurts, on els cors tornaran a passar por... esperant les valoracions del jurat format per Chenoa, Roger Coma i Daniel Anglès. Només queden 6 cors en competició i al final de la nit un serà eliminat. L'únic que s'escapa de la nominació és Veuscomsí, que obriran el programa amb la peça que la setmana passada va obtenir tres micròfons verds, "Pa amb oli i sal". Durant el programa veurem quines coses fan por al Quartet Mèlt, els assajos de TNT i Veuscomsí, la visita dels Jarks al Museu de Cera de Barcelona per treballar el postureig, una terrorífica excursió nocturna protagonitzada per Giovinetto i també les Wimen fent panellets amb els nens d'una escola. Encara es pot accedir al web d'"Oh Happy Day" (www.tv3.cat/happy) i al Facebook (www.facebook.com/ohhappydaytv3) a la votació per trobar la cançó catalana favorita dels espectadors. Els cors del programa cantaran les cançons més ben classificades a la votació en un programa especial que s'emetrà al desembre.

Anar al contingut