OHD4 - Gala 8

La competició està més ajustada que mai, estem a la vuitena gala, a només una setmana de conèixer el Top 5 de concursants, a dues setmanes de la semifinal i a tres de la final.... Quin serà el grup que guanyarà "Oh Happy Day" i anirà de gira europea? Ara mateix, la cosa està entre sis participants: Le Due Donne, guanyadores la setmana passada de la Millor Cançó de la nit, que obriran el programa amb "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman" i, més tard, cantaran "Angie", dels Rolling Stones, amb una merescuda immunitat. A partir d'aquesta setmana, la immunitat desapareix i la tensió augmenta...
Sound Six buscaran l'electricitat que demana el jurat a l'explosiva "Bang Bang", de Jesse J. Els Obmud, grup repescat la setmana passada. També els toca peça moguda, "Raise Your Glass", de Pink. En canvi, als Not Named, que porten tres nominacions seguides, els toca trencar la mala ratxa, veurem si ho aconsegueixen amb "I don't wanna live forever", la cançó de Taylor Swift per a la banda sonora de "50 ombres més fosques".
Kundala lluiran harmonies vocals amb "We Are Golden", de Mika, i Friendship Sound ho donaran tot amb la balada "Stay with me", de Sam Smith, l'actual rei del soul-pop britànic.
Serà una nit intensa on el nostre jurat, format per Peter Vives, Gisela i Daniel Anglès, ho tindrà difícil per triar. Sort que la nostra presentadora, l'Anna Simon, posarà la dosi d'humor necessària per endolcir la nit.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3