T4xC8 - Oh Happy Day 4-Gala 6

Som ja a la sisena gala del concurs. Ja han caigut cinc grups i el jurat ho té cada vegada més difícil per jutjar les actuacions dels participants. El programa l'obriran Le Due Donne, que van guanyar la setmana passada el premi a la millor cançó de la nit amb l'ària "Un bel di vedremo". Els Kundala han rebut una visita molt especial durant l' assaig: la d'Els Amics de les Arts, que acaben de publicar el seu nou CD "Un estrany poder". La presència d'Els Amics de les Arts anirà molt bé als Kundala, ja que aquesta setmana han de cantar la cançó d'aquest grup que està sonant pertot arreu, "El seu gran hit".
Aquesta setmana, les Henna interpretaran dues cançons per posar-se al dia amb la resta de grups, ja que van faltar a dos programes. Això significa que tenen dues oportunitats per brillar... o per ser nominades.
Els Not Named cantaran un altre gran èxit de la música en català, "Compta amb mi" dels Txarango, i el duet Friendship Sound aborda la cançó més adulta i profunda de les que han cantat fins ara, "Take Me To Church" de Hozier.
Les Sound Six tornen a tenir número ballable amb "Can't Stop The Feeling" de Justin Timberlake, i Le Due Donne veurem si es mouen o no amb "Amado mio", que va popularitzar Rita Hayworth a la pel·lícula "Gilda".
Tancaran el programa les Jukebox, que han fet el seu assaig a la Seu Vella de Lleida per preparar una cançó de màxima emotivitat: l'"Al·leluia" de Leonard Cohen.
Al web del programa (www.tv3.cat/happy) segueix oberta la votació per trobar la millor cançó d'amor de la història. Amb el rànquing que generi la votació, es farà un programa especial que s'emetrà el dissabte abans de Sant Jordi.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3