OHD2 - Gala 10

Només queden 4 cors en concurs -Amarcord, Music Vox, In Crescendo i Cantabile- i només queden dues setmanes per arribar a la gran final. Aquesta serà una nit plena d'emocions a flor de pell. És la segona semifinal i el jurat haurà de decidir quins són els 3 cors que passen a la final i, per tant, quina coral abandona definitivament el programa. Cada cor cantarà dues cançons, i una serà amb la col·laboració d'un solista de luxe. Els In Crescendo actuaran amb Marc Parrot i plegats interpretaran la cançó que dóna nom al nou disc de l'artista, "Sortir per la finestra".
Anna Roig, que ha editat 2 discos amb l'Ombre de Ton Chien, cantarà amb els Music Vox el seu èxit "Bigoti vermell".
Joan Colomo es trobarà finalment amb les Cantabile, que fa unes quantes setmanes van cantar una de les cançons d'aquest músic i cantautor, "Màgic". En aquesta ocasió, Colomo i les Cantabile faran plegats "Burn", un èxit dance de la cantant britànica Ellie Goulding.
Finalment, els Amarcord entraran a l'univers Disney amb Gisela, que recrearà amb el cor barceloní "Vull volar" (Let it Go), la cançó principal de la pel·lícula "Frozen".
També veurem com va ser la trobada inesperada dels quatre cors amb l'artista convidat durant un dels seus assajos setmanals, un nou element de sorpresa i tensió afegida per a una semifinal que es preveu que serà molt disputada.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3