OHD4 - Gala 5

Abans que diumenge a la matinada s'entreguin els Oscars a Hollywood, "Oh Happy Day" posa la catifa vermella per rebre els 8 grups que segueixen al concurs. Aquest dissabte, interpretaran cançons famoses de cinema de totes les èpoques i gèneres: des del "Goldeneye" de James Bond fins a "Grease", "Reservoir Dogs", "Robin Hood", "Frozen" o la pel·lícula que es pot endur més estatuetes diumenge, "La La land".
En aquest programa tornen al concurs les Henna. El duet femení ha superat els problemes mèdics i veurem què els demanarà el jurat per posar-se al nivell de feina dels seus companys després de dues setmanes d'absència.
El programa l'obriran les Sound Six amb "Els Angels", versió en català de l'èxit de Robbie Williams. Les Sound Six han aconseguit un rècord mai vist abans a OHD, aconseguint la immunitat durant dues setmanes consecutives.
Veurem, doncs, quin serà el grup que haurà d'abandonar el concurs al final del programa, tot està en mans del jurat format per Gisela, Peter Vives i Daniel Anglès.
També aquest dissabte s'obre al web, Twitter i Facebook del programa una votació per saber quina és la millor cançó d'amor de tots els temps per als nostres espectadors. A partir d'aquesta votació, s'elaborarà un rànquing que servirà com a base d'un programa especial que s'emetrà al final de la temporada.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3