Oh Happy Day-3a temporada

Oh Happy Day-3a temporada

Les millors cançons, les millors coreografies, els moments més emotius i els més divertits... Una muntanya russa musical que resumirem en un programa trepidant: repassarem el bo i millor de la 3a temporada d'OHD, des dels programes de càsting fins a la gran final, que va guanyar el Quartet Mèlt la setmana passada. Una temporada plena de novetats (el jurat, els coach, les eliminacions setmanals...) que ha batut rècords d'audiència.
Jarks, Giovinetto, Quartet Mèlt, Veuscomsí, Còctel, Melòdics, 4 18, Wimen, Estoc de Veus i TNT han sigut els 10 cors i grups vocals que, amb la seva entrega i passió, han omplert de música les nits de dissabte a TV3 des del mes de setembre. A ells els ha tocat escoltar les valoracions del jurat (Chenoa, Daniel Anglès i Roger Coma) i rebre els consells de 3 "coachs" molt motivats (Gerard Ibáñez, Marc Sambola i Michèle Alderete). Pel camí hi ha hagut moltes cançons, moments de riure i plorar i, sobretot, molta feina per part de 10 formacions molt diferents que van aconseguir entrar al programa després de superar el càsting.
Tot i que aquest programa és el resum que tanca la temporada d'"Oh Happy Day", el dissabte 12 de desembre encara hi haurà una última entrega en forma de programa especial: "La teva cançó", un repàs per les millors cançons catalanes de la història votades pels espectadors del programa i interpretades per cors de les 3 temporades d'OHD.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3