Inici de gala - Not Named - "No one"

Ja som a la segona gala del concurs "Oh Happy Day" 2017: en el programa anterior van marxar els Sotavent i aquest dissabte a la nit hi actuaran onze grups. Aquesta setmana, els participants han treballat de valent per preparar la gala i han tingut al costat dos professionals que, al llarg de la temporada, els ajudaran a millorar la tècnica vocal i d'interpretació: la Michèle Alderete i l'Alfons Nieto.
La Michèle, que ja ha estat a "OHD" com a directora d'un cor i com a "coach", serà la nostra professora de cant. Setmana rere setmana, treballarà aquells aspectes vocals que els nostres grups han de reforçar i, evidentment, sabrà polir aquells diamants que encara estan en brut.
L'Alfons Nieto arriba al programa per transmetre el seu coneixement com a professor d'interpretació. Després d'haver-se format al Col·legi de Teatre de Barcelona i al Rose Bruford College, de Londres, ha centrat la seva carrera en el món del teatre i ha aparegut a la sèrie "Kubala, Moreno i Manchón". Quina és la seva missió a "Oh Happy Day"? Aconseguir que els concursants interpretin les cançons amb emoció i sentiment.
Obriran el programa els Not Named, el quartet que la setmana passada va guanyar el premi a la millor cançó de la nit amb "No one", una versió del gran èxit d'Alicia Keys. Els Not Named són immunes aquesta setmana, però la resta de participants s'hauran d'enfrontar a la valoració del jurat, format per Gisela, Peter Vives i Daniel Anglès. Al final de la nit, el jurat decidirà quins dels participants abandonen definitivament el programa.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3