Final de la 3a temporada - Oh Happy Day

Final de la 3a temporada - Oh Happy Day

Després de dues gales de càsting i vuit setmanes de concurs, la tercera temporada d'"Oh Happy Day" posa punt final a la competició amb la gran final en directe. Serà el públic des de casa amb els seus vots qui decidirà el guanyador entre els tres finalistes: Jarks, Giovinetto i Quartet Mèlt.
Al programa també hi actuaran la resta de cors participants a la tercera temporada: 4 18, Melòdics, TNT, Wimen, Còctel, Veuscomsí i Estoc de Veus. I també hi haurà la presència dels In Crescendo, guanyadors de la segona temporada, que duran al plató el trofeu que s'entregarà al final al guanyador d'aquesta edició.
En aquest programa tan especial també es podrà veure els membres del jurat cantant a l'escenari: al costat dels tres cors finalistes, Chenoa, Roger Coma i Daniel Anglès cantaran "Oh Happy Day" per obrir més de dues hores d'emocionant final en directe.
Durant tot el programa es faran connexions amb l'espai coach, on Marc Giró (l'expert en "Bones maneres" del programa "Divendres" de TV3) farà entrevistes als cors i ens anirà explicant com evolucionen les votacions, mostrant els percentatges cecs fins que, al final del programa, es reveli quin és el cor guanyador.

Els finalistes són Jarks, Giovinetto iQuartet Mèlt. Com en les edicions anteriors, a la gran final és el públic el que decideix el guanyador del programa a través dels seus vots. Aquest any es podrà votar via SMS, a la web del programa (www.tv3.cat/happy) i via Twitter. La votació s'activarà al principi del programa i serà en aquest moment quan es donin les instruccions de com fer-ho per les tres vies disponibles.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3