TOTS ELS PROGRAMES

 • El cas del capità disgustat
  Veure vídeo

  El cas del capità disgustat

  El capità dels pirates vol deixar de fer de capità perquè li han pispat la barba. Resulta que ha anat al taller del Xip perquè l'hi polís i algú se l'ha emportat. El Noddy comença a investigar el cas del capità disgustat, però la barba no apareix per enlloc. Ni el Xip, ni l'Expertasaure, ni els paletes no saben res de la barba del capità. Qui se la deu haver emportat?!

 • El cas del Gas i el Tractor
  Veure vídeo

  El cas del Gas i el Tractor

  El Gas acompanya el Tractor a fer el repartiment de queviures, però només en torna el Tractor, sol i molt trist. El Gas no apareix per enlloc, i el Noddy decideix investigar què ha passat. El que farà és seguir tota la ruta del repartiment. Primer han anat a casa del Deltoide a portar-li una col, i més tard han portat pomes als pirates. On deu ser, el Gas? I què li ha passat amb el Tractor?

 • El cas de l'equip d'investigar desaparegut
  Veure vídeo

  El cas de l'equip d'investigar desaparegut

  La reina Aleslluents organitza un joc, la recerca dels ous reials, que consisteix a trobar uns ous que la Cocó i la Cleo amagaran. Mentre les fades els amaguen, tothom ha de marxar dels jardins del castell perquè no les puguin veure. Quan en Noddy se'n va, s'adona que s'ha descuidat la maleta d'investigar. Llavors torna als jardins per recuperar-la, i descobreix que algunes coses que hi havia a la maleta han desaparegut.

 • El cas de l'edifici inacabat
  Veure vídeo

  El cas de l'edifici inacabat

  Els paletes, que no paren mai, construeixen un nou edifici al País de les Joguines, però contínuament hi ha accidents que els posen en perill i fan aturar les obres. És com si algú no volgués que l'edifici es construís. La Rateta de Corda està molt preocupada i nerviosa. Llavors el Noddy decideix investigar qui pot voler impedir que es construeixi aquest nou edifici al País de les Joguines.

 • El cas del circ del país de les joguines
  Veure vídeo

  El cas del circ del país de les joguines

  Per primera vegada, al País de les Joguines s'hi celebrarà una gran vetllada de circ. Totes les joguines preparen un número, tret de l'Expertasaure, que sembla massa tímida i cohibida per preparar-ne un. El Noddy la vol ajudar, i la vol convèncer perquè accepti fer d'ajudant d'alguna altra joguina, però l'Expertasaure sembla no tenir temps per escoltar el que el Noddy li vol proposar, ja que, sempre que el veu, fuig corrents.

 • El cas de la cursa de l'ou i la cullera
  Veure vídeo

  El cas de la cursa de l'ou i la cullera

  És el Dia dels Esports i la Diversió al País de les Joguines, i la Rateta de Corda i el Carlton han preparat un munt d'activitats. Una de les més importants és la cursa de l'ou i la cullera, però, quan la cursa és a mig recorregut, una muralla de cons, totxos i altres estris de paleta impedeix avançar els participants. Llavors la Rateta de Corda demana al Noddy que investigui què ha passat.

 • El cas de la cosa daurada
  Veure vídeo

  El cas de la cosa daurada

  L'Expertasaure convida les joguines del País de les Joguines a fer uns jocs d'enginy, però el Xip s'avança a tothom i els resol en un tres i no res. Quan el Xip s'adona que els altres no han pogut jugar, es posa molt trist i se'n va mig plorós. Al cap de poc, comencen a aparèixer per tot el País unes coses daurades que ningú no sap d'on surten.

Anar al contingut