TOTS ELS CLIPS

 • Bany, massatge i pizza
  Veure vídeo

  Bany, massatge i pizza

  L'arribada de l'Eloi a casa el Pablo i la Marta comporta un canvi de rutines. Ara al vespre el primer és el bany i el massatge. Com el Roger de Gràcia ja té prou experiència, decideix agafar la moto i sortir a buscar menjar fora. Donar un cop de mà és el millor que es pot fer si es visita uns pares debutants a l'hora de sopar.

 • En càrrecs vitalicis
  Veure vídeo

  En càrrecs vitalicis

  "No serà fàcil" ens convida a compartir dos moments importants a la vida de les parelles: l'arribada del primer fill i el moment que han crescut i marxen per casar-se, quan els pares senten que, d'alguna manera, els perden. Acompanyem uns minuts la Marta i el Pablo, que acaben de tenir l'Eloi i gaudeixen d'una nova vida que, malgrat ser molt petita, ha omplert completament la llar.

 • No és un adéu per sempre
  Veure vídeo

  No és un adéu per sempre

  La Fina i el Salvador viuen un moment en què l'alegria de la seva filla pel casament, què ells comparteixen, es barreja amb una certa la tristor al pensar que ens uns dies la casa serà una mica més buida sense la Judit. És l'hora de treure alguns dels records d'aquests anys de convivència.

 • Conduir l'últim tram
  Veure vídeo

  Conduir l'últim tram

  La Dolors té càncer. Ens explica com ho viu a "No serà fàcil" i Roger de Gràcia la portarà a complir alguns dels desitjos que té pendents. Però ens deixa clar que ho ha organitzat tot per conduir ella l'últim tram de la seva vida. Ho diu relaxada, amb el seu nét en braços, el que més la fa riure i el que més la fa plorar, i amb la Laura, la seva filla, al costat.

 • Dolors, mar, vent i música
  Veure vídeo

  Dolors, mar, vent i música

  A "No serà fàcil" hem portat la Dolors Vicens a visitar el temple de la Sagrada Família amb les seves millors amigues, a la ràdio, l'hem vist rebre tractament fisioterapeútic per pal·liar el dolor físic del càncer, però potser el lloc més emotiu on l'hem acompanyat és a la platja on va decidir que volia que es quedessin part de les seves cendres. Recollim el moment també amb la música que va triar, la cançó "Abril 74" de Lluís Llach en la veu de Sílvia Pérez Cruz.

 • Dimecres estrena de "No serà fàcil" amb Roger de Gràcia
  Veure vídeo

  Dimecres estrena de "No serà fàcil" amb Roger de Gràcia

  Al llarg de la vida hi ha moments importants, que queden gravats en el record. Roger de Gràcia acompanyarà persones que viuen moments de canvi, de plenitud i d'incertesa. Serà un autèntic privilegiat, però a vegades no serà fàcil.

 • Roger de Gràcia: "Hi ha històries que m'han tocat molt i que t'endús a casa"
  Veure vídeo

  Roger de Gràcia: "Hi ha històries que m'han tocat molt i que t'endús a casa"

  Estem acostumats a veure'l en un altre tipus de registre, però a "No serà fàcil" en Roger fa un pas "al costat": acompanyarà persones en moments clau de la seva vida. Assegura que un moment de canvi mai és fàcil, però que la frase l'hauríem d'acabar amb un "tot i així, ho aconseguirem".

 • Cap a la línia de meta
  Veure vídeo

  Cap a la línia de meta

  "No serà fàcil" surt en la seva primera edició a escoltar l'opinió del carrer sobre el que comporta fer els 50. No és igual per a tothom. Hi ha qui creu que la meta és a prop, qui troba que és el moment de saber dir no, "tonteries les justes" se sent a la taula del programa, qui aposta pel ioga, i qui, com Fermí Fernàndez, va viure aquesta edat com un moment d'inflexió en la seva trajectòria vital. El sentim.

 • 50 formes d'equivocar-se
  Veure vídeo

  50 formes d'equivocar-se

  "No serà fàcil" s'ha estrenat posant sobre la taula els temes que preocupen els i les de 50: els fills, el errors, l'envelliment del cos... temes vitals llegits amb sentit de l'humor.

Anar al contingut