Versió amb audiodescripció

Robot busca feina

Versió amb audiodescripció

Els robots ens trauran llocs de treball? Jordi Basté viatjarà al Japó, per entendre la seva relació amb les màquines i aprendre com afectarà la nostra quotidianitat. Passarà una nit en un Hen na Hotel, un hotel japonès on no hi ha treballadors humans, només robots, i conversarà sobre les motivacions i l'experiència amb el seu director.

El músic Alfred Garcia s'enfrontarà al futur del seu àmbit professional a través de la trobada cara a cara a la Universitat de Màlaga amb I'AMUS, un ordinador capaç de compondre, arranjar i interpretar peces musicals.

A Catalunya, Basté va a la Seat, on descobreix com han incorporat la robòtica incrementant la seva producció i precisió sense disminuir l'ocupació. A més, es col·locarà un exoesquelet per comprovar com és treballar amb l'ajuda d'una màquina.
Al Poblenou visita una de les empreses més importants de robòtica del món, PAL Robotics, on li explicaran quin és el paper català en el desenvolupament de la robòtica i, també, interactuarà amb algunes creacions.

Per acabar, Jordi Basté posarà a prova la seva força mental amb un exercici poc comú: intentarà moure un dron amb només la força del seu pensament: el futur telepàtic del control de les màquines.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3