Accedeix a la versió amb audiodescripció

Ciutat intel·ligent

Accedeix a la versió amb audiodescripció

"No pot ser!" centra la mirada en com ha de canviar casa nostra i les nostres ciutats per no carregar-nos definitivament el planeta.
Jordi Basté i l'actor Santi Millan viuen els efectes del canvi climàtic a través de l'experiència The Zone Of Hope, una mirada al futur més fosc de Barcelona¿ si no canviem la nostra manera de fer.
És el peu perquè Basté explori com estem de lluny de viure en una ciutat intel·ligent. En parla amb Di-Ann Eisnor, creadora de Waze i una de les grans veus autoritzades sobre la matèria a Silicon Valley. A San Diego, descobrirà com combaten la sequera amb una planta de reciclatge d'aigües residuals per al consum humà¿ i el mateix Jordi Basté ho tastarà.

Al Japó, Basté visita el barri de Fujisawa com a model de ciutat sostenible i intel·ligent, i veu com és un pis domòtic de Panasonic, perquè ens fem una idea de la llar del futur.
A casa nostra, visita una casa del tot sostenible i eficient i, a València, coneix un projecte de construcció de cases mitjançant la impressió en 3D. En només 24 hores poden imprimir una vivenda, amb molts menys recursos que en la construcció tradicional.

Aquest episodi també compta amb la participació de Vicente Guallart, arquitecte fundador de l'Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya, i d'Alicia Asín, experta en ciutats intel·ligents.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3