Accedeix a la versió amb audiodescripció

T1xC7 - Amor programat

Accedeix a la versió amb audiodescripció

Jordi Basté s'endinsa en el món de l'amor programat per descobrir una generació nova de robots i intel·ligències artificials dissenyades per ser la parella perfecta… si és que això és possible.

A Califòrnia, Basté va a Realbotix, on fabriquen milers de nines hiperrealistes amb intel·ligència artificial i atributs sexuals personalitzables per l'usuari. Aquí afronta el dilema de si els robots sexuals haurien de tenir drets.
La directora de cinema per a adults Erika Lust ens ensenyarà com aprofita la tecnologia i ens avisarà del perill de repetir estereotips i patrons desfasats i masclistes.

Al Japó, Jordi Basté parla amb una persona que s'ha enamorat -i fins i tot casat legalment- amb un holograma que representa una nina cantant molt famosa allà.

Aquests enginys poden ser una solució per a persones que estan massa soles? Hi reflexionem amb els nostres consultors de capçalera, Dolors Reig i Josep Maria Ganyet.

Al final del programa Jordi Basté se cita amb el robot humanoide més sofisticat del món, l'Èrica. Una conversa íntima i sorprenent entre home i màquina que ens obrirà perspectives molt interessants sobre el que vindrà.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3