TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 47 resultats.

  • No em ratllis! - 30/04/2008
    Veure vídeo

    No em ratllis! - 30/04/2008

    "No em ratllis!" emetrà demà el seu últim programa, que tindrà la presència del president de la Generalitat Josep Montilla, en un especial que porta com a subtítol "No m'empatollis!" i en què els infants tornaran a ser protagonistes. En una entrevista estrictament personal i fugint de temes polítics, el president de la Generalitat, José Montilla, explicarà unes quantes coses fins ara poc conegudes de la seva vida, com ara que fa classes particulars de català dos cops a la setmana i a primera hora del matí. Pel que fa a alguns dels trets característics de la seva personalitat, com la serietat, el president assegura que "és tímid" però no es considera una persona especialment seriosa. D'altra banda, també explica que sap treballar l'hort i que alguns plats li surten prou bons, com el gaspatxo. "No em ratllis!" tanca després de 46 setmanes de presència a TV3. El programa, dirigit i presentat per Júlia Otero, es va estrenar el 15 de novembre del 2006. L'audiència mitjana dels 45 programes emesos ha estat de 582.000 espectadors i el 19,4% de quota.

  • No em ratllis! - 23/04/2008
    Veure vídeo

    No em ratllis! - 23/04/2008

    Risto Mejide i Ferran Monegal a "No em ratllis!" - El programa emet demà, amb el subtítol "No m'atabalis!", un especial amb la gent gran com a protagonistes - El programa dirà adéu el 30 d'abril amb l'especial "No t'empatollis!", en què els infants preguntaran coses de política al president José Montilla "No em ratllis!" emetrà demà el tercer especial del mes, amb el subtítol "No m'atabalis!" i en què la gent gran serà protagonista. Els convidats seran el publicitari i membre del jurat del programa de televisió "Operación Triunfo", i el periodista i crític de televisió Ferran Monegal. El programa s'acabarà el dimecres 30, amb un altre especial, "No t'empatollis!", en què els infants tornaran a ser els protagonistes i parlaran de política amb el president de la Generalitat, José Montilla.

  • No em ratllis! - 16/04/2008
    Veure vídeo

    No em ratllis! - 16/04/2008

    Llum Barrera i Joel Joan, al "No em ratllis!" - El programa emet demà el segon especial amb els joves com a protagonistes, i amb el subtítol "No em taladris!" - El dia de Sant Jordi, amb el subtítol "No m'atabalis!"i la gent gran com a protagonistes, els convidats seran Risto Mejide i Ferran Monegal - El programa s'acomiadarà el 30 d'abril amb l'especial "No t'empatollis!", en què els infants preguntaran coses de política al president José Montilla "No em ratllis!" emetrà demà el segon especial dedicat als adolescents, amb el subtítol "No em taladris!". Els convidats seran, aquesta vegada, els actors Llum Barrera i Joel Joan, que parlaran amb els nois i les noies presents al plató sobre temes ben diversos: les relacions amb pares i germans, els estudis, les drogues i l'alcohol, el futur, etc. Després d'aquests dos especials dedicats als adolescents, el programa que dirigeix i presenta Júlia Otero completarà l'abril amb dues edicions extraordinàries més: el dimecres dia 23, diada de Sant Jordi, i amb el subtítol "No m'atabalis!", s'emetrà un especial en què la gent gran serà la protagonista i els convidats seran el publicitari Risto Mejide i el periodista Ferran Monegal. El programa s'acabarà el dimecres 30, amb un altre especial, "No t'empatollis!", en què els infants tornaran a ser els protagonistes i parlaran sobre la política amb el president de la Generalitat, José Montilla.

  • No em ratllis! - 09/04/2008
    Veure vídeo

    No em ratllis! - 09/04/2008

    Toni Albà, Susanna Bergés i Josep Lobató a "No em ratllis!" - El programa emet, a partir de demà, dos especials amb els adolescents com a protagonistes i amb el subtítol "No em taladris!" - El dia de Sant Jordi, el programa, amb el subtítol "No t'empatollis!", tindrà el president Montilla com a convidat - La gent gran serà la protagonista, el dimecres dia 30, amb un especial "No m'atabalis!" "No em ratllis!" comença demà la seva fase final, amb l'emissió de quatre programes especials: dos amb nois i noies adolescents entre 14 i 18 anys com a protagonistes, i amb el subtítol "No em taladris!"; un altre, amb el president de la Generalitat José Montilla com a convidat i els infants de nou com a protagonistes, que s'emetrà el dia de Sant Jordi; el de comiat, que s'emetrà el dia 30, tindrà la gent gran com a protagonista portarà el subtítol "No m'atabalis!". El calendari d'aquesta fase final comença demà amb la presència al plató, com a convidats, de l'actor Toni Albà, el presentador de televisió Josep Lobató i la periodista Susanna Bergés. En aquest primer capítol amb els adolescents com a protagonites, aquests i els convidats parlaran dels diversos temes relacionats amb el sexe: les primeres relacions sexuals, les maneres de lligar, la prevenció, etc.

  • No em ratllis! - 02/04/2008
    Veure vídeo

    No em ratllis! - 02/04/2008

    Josep Lluís Carod-Rovira a "No em ratllis!" El conseller i la periodista Olga Viza explicaran als infants la seva visió de Catalunya El conseller de la Vicepresidència, Josep Lluís Carod-Rovira, serà present demà com a convidat a "No em ratllis!". Ell i la periodista Olga Viza explicaran als infants del plató la seva visió de Catalunya. Al llarg del programa, els nens demostraran també els seus coneixements sobre la geografia, la història i la cultura catalana. Per exemple, respondran a preguntes del tipus: "Què és Catalunya?", "Quins idiomes es parlen a Catalunya?", "Quins tòpics hi ha sobre els catalans?" i "Coneixes l'himne de Catalunya?", entre altres. "No em ratllis!", que acabarà el dimecres dia 30, emetrà a partir del pròxim dia 9, quatre especials, dos amb adolescents com a protagonistes, un, el dia de Sant Jordi, amb el president de la Generalitat José Montilla, com a convidat, i un altre dedicat a la gent gran.

  • No em ratllis! - 26/03/2008
    Veure vídeo

    No em ratllis! - 26/03/2008

    Lloll Bertran i Albert Om a "No em ratllis!" L'actriu i el periodista parlaran amb Júlia Otero i els infants presents al plató, del cos humà Lloll Bertran i Albert Om seran els convidats demà a "No em ratllis!" L'actriu, que entre molts altres personatges va encarnar en programes de TV3 els de la Vanessa i la Sandra Camaca, i el periodista, director i presentador del programa de TV3 "El club", parlaran amb Júlia Otero i els infants presents al plató, sobre el cos humà.

  • No em ratllis! - 19/03/2008
    Veure vídeo

    No em ratllis! - 19/03/2008

    Judit Mascó i José Corbacho, a "No em ratllis!" La model i l'actor parlaran sobre els contes amb els infants, que rebran també la visita dels membres de Dagoll Dagom Judit Mascó i José Corbacho seran els convidats demà de "No em ratllis!". La model i l'actor parlaran amb els infants sobre els contes i el seu significat. I perquè ho entenguin bé, els nens i nenes presents al plató rebran la visita dels membres de la companyia de teatre Dagoll Dagom, que els escenificaran alguns contes.

  • No em ratllis! - 12/03/2008
    Veure vídeo

    No em ratllis! - 12/03/2008

    El cantant Bertín Osborne i la periodista Bàrbara Arqué parlaran amb Júlia Otero i els infants presents al plató, sobre els nadons.

  • No em ratllis! - 05/03/2008
    Veure vídeo

    No em ratllis! - 05/03/2008

    La model, Martina Klein, i l'actor, Bruno Oro, parlaran sobre la publicitat amb Júlia Otero i els infants.

  • No em ratllis! - 27/02/2008
    Veure vídeo

    No em ratllis! - 27/02/2008

    "No em ratllis!" tindrà com a convidats dues de les cares més conegudes de TV3: els meteoròlegs Tomàs Molina i Mònica López, que comentaran les opinions dels infants i respondran les seves preguntes. Un tercer convidat, el científic i presentador del programa del 33 "Quèquicom", farà al plató alguns experiments.

  • No em ratllis! - 20/02/2008
    Veure vídeo

    No em ratllis! - 20/02/2008

    Núria Feliu i Sergi Mas seran dos dels convidats del "No em ratllis!". La cantant i el periodista i humorista compartiran protagonisme amb l'humorista i reporter Juanra.

  • No em ratllis! - 13/02/2008
    Veure vídeo

    No em ratllis! - 13/02/2008

    L'humor serà el tema de la conversa que tots dos mantindran amb Júlia Otero Pepe Rubianes i Carles Flavià seran els convidats demà a "No em ratllis!", el programa de TV3 que dirigeix i presenta Júlia Otero, i en què els infants són els protagonistes principals. El tema de conversa i diàleg serà l'humor, i tots dos convidats respondran les preguntes que els facin els nens i nenes presents al plató.

  • No em ratllis! - 06/02/2008
    Veure vídeo

    No em ratllis! - 06/02/2008

    Boris Izaguirre i Lluís Llongueras seran els convidats de "No em ratllis!", en un dia en què els infants i Júlia Otero, dialogaran i debatran sobre la cultura.

  • No em ratllis! - 30/01/2008
    Veure vídeo

    No em ratllis! - 30/01/2008

    El tenista, Àlex Corretja, l'excapità de l'equip d'handbol del Barça, Enric Masip, i la cantant Jessica, debatran el tema dels esports amb Júlia Otero i els infants.

  • No em ratllis! - 23/01/2008
    Veure vídeo

    No em ratllis! - 23/01/2008

    L'amistat serà el tema de què parlaran els infants amb la ministra d'Habitatge, Carme Chacón, i amb els actors Santi Millán i Edu Soto.