TOTS ELS PROGRAMES

 • Fukushima, tres catàstrofes
  Veure vídeo

  Fukushima, tres catàstrofes

  El programa reflexiona sobre l'anàlisi del filòsof francès Jean-Pierre Dupuy sobre la tragèdia del Japó, que defineix com a tres catàstrofes en una: la natural, la industrial i la moral. Els convidats ens apropen la cultura i la filosofia de vida de la població japonesa i avaluen la responsabilitat de l'home davant de desastres com aquest.

 • Recicla que reciclaràs
  Veure vídeo

  Recicla que reciclaràs

  "Millennium" reflexiona sobre la societat de consum, l'excés d'escombraries que generem, el reciclatge i les seves conseqüències. Com hem arribat als nivells tan elevats d'escombraries? Quines alternatives tenim per reduir els residus? Hi ha negoci, amb les escombraries.

 • La porta de la fantasia
  Veure vídeo

  La porta de la fantasia

  Una nova edició del programa de debat presentat i dirigit per Ramon Colom.

 • Chanson d'amour
  Veure vídeo

  Chanson d'amour

  Aquest divendres emetrem un "Millennium" titulat Chanson d'amour, dedicat a la cançó francesa. Aquest 2011 es compleixen 90 anys del naixement de Georges Brassens i 30 de la seva mort. El programa reflexiona sobre la seva figura i sobre l'aportació de Brassens i la música francesa a casa nostra.

 • Ser liders
  Veure vídeo

  Ser liders

  Quins són els punts forts dels nous líders? Com s'han de preparar? Què se'ls demana, actualment, a les persones que exerceixen un lideratge? On han de posar l'èmfasi en la seva gestió? Com ha de ser un líder, personalment, interiorment? Com hem d'educar els talents de les generacions més joves per encaminar-los cap a l'èxit i, si és el cas, cap al lideratge?

 • Noves revolucions socials
  Veure vídeo

  Noves revolucions socials

  Aquesta setmana, "Millennium" reflexiona sobre les revoltes populars a Egipte, Tunísia i Líbia. Analitza el paper d'internet i la nova organització de les revolucions socials.

 • Estic indignat
  Veure vídeo

  Estic indignat

  L'obra "Indignez-vous!", de l'escriptor francès Stéphane Hessel, serveix de punt de partida per reflexionar sobre quines coses ens indignen? On ens porta la indignació? I com la canalitzem?

 • Socialdemocràcia, darrere la crisi"
  Veure vídeo

  Socialdemocràcia, darrere la crisi"

  Després d'analitzar el liberalisme, en l'edició del 4 de febrer, el programa es pregunta ara: Com estan els moviments d'esquerra? Cap on va la socialdemocràcia? Quines solucions aporta l'equerra per afrontar la crisi? Estic indignat! L'obra "Indignez-vous" de l'escriptor francès Stéphane Hessel, serveix de punt de partida per reflexionar sobre quines coses ens indignen? On ens porta la indignació? i Com la canalitzem?

 • Bolíbia, tradició versus progrés
  Veure vídeo

  Bolíbia, tradició versus progrés

  En el marc del mes que el 33 dedica a Bolívia, el programa convida els espectadors a conèixer la cosmovisió indígena ancestral del país, ben arrelada als costums de la seva societat. Alhora, n'analitza el xoc amb el progrés del país i la globalització.

 • Què en queda, del 23F?
  Veure vídeo

  Què en queda, del 23F?

  Quan es compleixen 30 anys del cop d'Estat del 23F, ens preguntem què en queda, d'aquell moment de la història, i si encara hi ha algun fet per descobrir. Durant el programa recordem la figura de l'historiador Gabriel Cardona, recentment desaparegut, amb motiu de la publicació del seu darrer llibre sobre el 23F, "Las torres del Honor".

 • I si parlem de l'amor?
  Veure vídeo

  I si parlem de l'amor?

  El programa, dirigit i presentat per Ramon Colom, parla de l'amor des de l'origen fins als comportaments amorosos actuals. Ho tracta des de les perspectives biològica, antropològica i social.

 • "LIBERALS, DARRERA LA CRISI"
  Veure vídeo

  "LIBERALS, DARRERA LA CRISI"

  Arran de la publicació del llibre de José María Lassalle "Liberales. Compromiso cívico con la virtud", el programa fa un recorregut pel pensament liberal. Com sorgeix aquest corrent de pensament i quina evolució ha seguit fins als nostres dies? Qui són els liberals del segle XXI? Quina visió tenen sobre el funcionament dels mercats? Quines solucions proposen per fer front a la crisi?

 • Roms d'aqui i d'allà
  Veure vídeo

  Roms d'aqui i d'allà

  El programa "Millennium", dirigit per Ramon Colom, tractarà de l'actualitat de la presència de la població d'ètnia gitana, del seu moment cultural i de com encaixa en la societat romanesa, una realitat que encara ens és molt desconeguda. Els nostres convidats seran: Ramon Flecha, catedràtic de sociologia UB; Óscar López Catalán, antropòleg social; Sílvia Puente, centre UNESCO de Catalunya.

 • Sentits i sentiments
  Veure vídeo

  Sentits i sentiments

  El programa "Millennium", dirigit per Ramon Colom, conversa amb quatre escriptors de renom sobre els sentiments de l'amor, l'amistat, la memòria i la soledat i el tractament que se'n fa a la literatura.

 • El centre de l'Univers
  Veure vídeo

  El centre de l'Univers

  El Programa "Millennium", dirigit per Ramon Colom, parla sobre les noves formes d'economia i, més concretament, sobre la banca ètica i els microcrèdits.

Anar al contingut