Més 324 - 22/10/2015

Més 324 - 22/10/2015

El "Més 324" s'ha alimentat dels escorcolls i de les detencions al voltant de Convergència Democràtica de Catalunya que han seguit durant tot aquest matí. De la corrupció i de les sospites de corrupció parlarà el president de la Generalitat, Artur Mas, demà davant de la Diputació Permanent del Parlament. De tot plegat, n'han parlat els convidats d'aquesta nit: Miguel Puig, Esther Vivas, Rosa Massaguer i Carme Colomines.

A més a més han tractat de les confessions de Francisco Correa, element determinant de la trama Gürtel, que ha reconegut que Bárcenas, el tresorer del PP, era al darrera dels actes de corrupció que esquitxen la formació conservadora. I, a més a més, també s'ha debatut sobre el suport del Partit Popular Europeu a Mariano Rajoy i les fórmules possibles que estudien ERC i CDC per presentar-se a les eleccions del 20-D.

I com a colofó, Xavier Graset ha entrevistat Inés Arrimadas, futura cap de l'oposició al Parlament. Arrimadas ha avançat que el paper de Ciutadans a la cambra catalana serà "contundent en el contingut i exquisit en les formes". La líder de Ciutadans ha confirmat que Albert Rivera serà cap de llista per Madrid per al 20-D. I, finalment, ha afegit que "Catalunya també s'assembla amb la resta d'Espanya pels casos de corrupció que suporta".

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3