Més 324 - 18/01/2016

El conseller de Territori i excoordinador general de Convergència Democràtica, Josep Rull, justifica el seu pas al costat al partit. Creu que, en el moment que viuen el país i el partit, cal separar l'acció executiva de l'acció partidista. Per això, Rull ha deixat de ser coordinador general i ha anunciat que no presentarà la seva candidatura a secretari general del partit quan es faci el congrés abans de l'estiu. Que sigui tota la militància -i no només els congressistes- la que voti el responsable del partit, és a dir, que es voti en unes primàries, és l'opció preferida per Rull per escollir la direcció d'un partit la refundació del qual pilotarà l'expresident de la Generalitat Artur Mas, i no descarten mantenir el nom actual: Convergència.
Rull també s'ha referit a qüestions més pròpies de la seva conselleria, com ara Barcelona World i Rodalies. Pel que fa al primer, el conseller de Territori aposta perquè Junts pel Sí es posi d'acord sobre què s'hi ha de fer i en quins termes. Mentrestant, a Rodalies, ha anunciat que continuaràn reivindicant que es renovin les infraestructures d'aquesta xarxa que veu clarament obsoleta.
Rull ha ocupat l'espai de l'entrevista avui, dilluns, al programa "Més 324", que dirigeix Xavier Graset. Amb Graset, han repassat l'actualitat el politòleg Pau Canaleta, la historiadora Teresa Abelló, l'escriptora Bel Olit i el periodista Manel Cuyàs.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3