Més 324 - 16/12/2015

El dia que 24 militants històrics de l'independentisme han fet públic un manifest per demanar a la CUP i a Junts pel Sí que arribin a un acord per pactar un govern que porti el país a la independència, Carles Sastre, un dels signants i un històric de Terra Lliure, ha estat el protagonista de l'entrevista del programa "Més324". Sastre ha negat que vulguin pressionar a uns o altres, sinó fer-los veure que el no acord implicaria la tornada a l'autonomisme i per a aquest final no calia haver fet aquest viatge. Un possible federalisme tampoc no és per a Sastre la solució perquè, com deia Gila, a l'altre costat del telèfon no hi ha ningú. I continuar donant voltes al voltant de la muralla per fer-la caure sense aconseguir-ho només porta -a parer seu- a debilitar el procés i satisfer la voluntat dels que s'oposen a la independència. Per Sastre, Artur Mas podria ser un president vàlid sempre que se'l fiscalitzi prou.

El politòleg i expert en comunicació política Aleix Cuberes ha analitzat l'actualitat amb la periodista Carme Colomina, la professora de Dret Constitucional, Argèlia Queral, el notari Pedro Lecuona i el consultor de Comunicació, Daniel Condeminas. En opinió de Cuberes, l'agressió que ha patit avui a Pontevedra, Mariano Rajoy, podria haver despertat tendresa en els electors i donar-li vots al polític gallec. Una opinió de la que van discrepar la resta de tertulians que creien que era un fet aïllat sense incidència en els resultats electorals.

El contrast de parers entre Carme Chacón i els membres de la Plataforma Antidesnonaments o l'arribada dels 3.000 milions de FLA per pagar els farmacèutics han estat altres qüestions abordades en el programa.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3