15/09/2015

El tema electoral tractat a "Més 324" ha estat el futur de les pensions. Per ampliar coneixements, s'ha comptat amb dos economistes: Ció Patxot i Alfred Pastor. Tenint present que una de les raons cabdals de la victòria del "no" al referèndum d'Escòcia va ser el posicionament dels pensionistes contraris a la segregació, el resultat del 27-S passa indefectiblement per aquest segment social de Catalunya.

D'altres temes de l'actualitat, n'han parlat els tertulians: José Antich, d'El Nacional Digital; Lola García, de "La Vanguardia"; Toni Bolaño, també periodista, i Josep Vives, advocat i periodista.

Els temes del debat han estat la visita dels reis Felip VI i Letícia a la Casa Blanca, on el president nord-americà, Barack Obama, ha donat la benvinguda a una Espanya forta i unida; la trobada del secretari d'Afers Exteriors i de la UE, Roger Albinyana, amb diputats del Parlament belga; els retrets de les vicepresidentes del govern espanyol i de la Generalitat pel compliment de les resolucions del Tribunal Constitucional, i la mort del Toro de la Vega de Tordesillas, de nom "Rompesuelas", a cops de llança. Capítol a banda, s'ha tractat el recorregut que fa un dossier sobre Artur Mas per diversos despatxos oficials de Madrid, que podria veure la llum durant la campanya electoral.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3