Més 324 - 14/09/2016

Aquesta nit, al "Més 324" hem conversat amb el secretari d'Hisenda de la Generalitat, Lluís Salvadó, al voltant del projecte de la Hisenda catalana que va ser presentada ahir al Parlament. Salvadó ha detallat que es pretén passar de 4 a 19 oficines al territori i incrementar la plantilla de 375 a 800 treballadors per aconseguir recaptar, en una primera fase, tots els impostos que corresponen competencialment i, en una segona, la seva totalitat en una futura república catalana.
També hem explicat que la sala civil del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha rebutjat el recurs d'Artur Mas per la querella del 9-N i que deixa a un pas de judici l'expresident Mas, així com les conselleres Irene Rigau i Joana Ortega, pels delictes de prevaricació i desobediència en la consulta del 9N.
En el tram final del programa hem comptat amb la participació de Ricard Riol, president de la Plataforma en Defensa del Transport Públic, amb qui hem comentat la decisió de la Generalitat de denunciar ADIF per imcompliment de els inversions pactades en infraestructures.
Ens han acompanyat els periodistes Margarita Saenz Díez i Eduard Voltas i el professor d'Història Joan Boada.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3