Més 324 - 08/03/2016

La trobada del ministre d'Economia, Luis de Guindos, i el vicepresident de la Generalitat i conseller del mateix ram, Oriol Junqueras, a l'aeroport de Barcelona ha encapçalat el "Més 324". L'objectiu: desbloquejar més de 1.400 milions d'euros del 2014. A més a més, Junqueras ja ha pactat una entrevista amb el titular d'Hisenda, Cristóbal Montoro, també per parlar de diners.

Per parlar de tot plegat, el programa ha comptat amb Eva Peruga, José Antich, Àstrid Bierge i Arnau González Vilalta. Tots quatre han tractat de les repercussions i el sentit del Dia Mundial de la Dona Treballadora. Discriminacions, masclisme, menyspreu, injustícies, vexacions en el si de l'univers femení. Un dia per reivindicar la dignitat de les dones i el seu rol a la societat.

Des del punt de vista polític, s'ha entrevistat Meritxell Batet, diputada socialista al Congrés i membre de l'equip negociador de Pedro Sánchez en les converses que pretenen aconseguir la formació d'un govern a Madrid. Batet ha reiterat el ferm propòsit del PSOE ha aglutinar els vots dels partits d'esquerra per forma aquest govern pel qual tant s'està lluitant. Batet, però, ha reiterat que un acord amb el PP es fa, certament, gairebé inviable.

I, finalment, el "Més 324" ha tractat del moment que viu l'Ajuntament de Girona amb un sobtat canvi d'alcalde només quaranta dies i escaig de ser nomenat. Ballesta deixa el càrrec i anuncia un acord de govern a la ciutat entre CiU i el PSC que desemboca en el nomenament de Marta Madrenas com nova cap del consistori gironí.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3