Més 324 - 05/11/2015

El Tribunal Constitucional i les seves decisions mantenen l'interès de la informació política. Aquest cop, l'alta instància judicial ha admès a tràmit per unanimitat els recursos d'empara reclamat per Ciutadans, PP i PSC i, alhora, ha rebutjat també per unanimitat la suspensió cautelar de la tramitació de la moció independentista avalada per Junts pel Sí i la CUP. Mentrestant, la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha continuat amb la ronda de converses i avui ha parlat amb Inés Arrimadas, de Ciutadans, i Miquel Iceta, del PSC. Tots dos s'han refermat en la negativa a votar a favor d'Artur Mas com a president de la Generalitat.

De tot plegat han debatut els convidats d'avui: Argèlia Queralt, Teresa Abelló, Arnau González Vilalta, Joan Safont i la jurista Dolors Feliu. A meitat del programa, s'hi ha afegit el periodista i sacerdot, Francesc Romeu, que ha comentat el nomenament del fins ara bisbe de Logronyo, Juan José Omella, com a substitut de l'arquebisbe de Barcelona Martínez Sistach.

També s'han tractat altres temes: Rajoy diu a Pamplona que aturarà el procés independentista, el PPC constitueix el seu grup parlamentari i la major part dels partits, EUiA i Democràtes de Catalunya entre ells, encaren el 20-D.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3