Més 324 - 04/04/2016


L'exconseller d'Economia de la Generalitat Andreu Mas-Colell creu que el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, està amargat. Mas-Colell considera que Montoro i Rajoy s'havien traçat un pla per matar dos ocells d'un sol tret. Pretenien aprofitar la consolidació fiscal per desacreditar les autonomies. I no han aconseguit ni una cosa ni l'altra, ha sentenciat. També ha revelat que el deute de l'AVE no està comptabilitzat en els comptes de l'estat, sinó en els d'ADIF, cosa que -segons Mas Colell- Brussel.les recriminarà al govern espànyol. Són reflexions de l'exconseller fetes durant l'entrevista del programa "Més324".
Els anomenats "papers de Panamà" han ocupat bona part del programa i de la tertúlia que Xavier Graset ha tingut amb Bel Olid, Esther Vivas, Manel Cuyàs i Eduard Voltas. Uns papers que suposen milions d'arxius informàtics més que els papers de Falciani o que Wikileaks i que posarien de manifest la gran quantitat de gent important d'arreu del món que ha muntat empreses pantalla a Panamà per poder camuflar el diner negre.
Les expulsions de refugiats de Grècia a Turquia, que han començat avui i que es fan en compliment d'un acord de la Unió Europea, ha estat el darrer tema abordat pels opinadors en aquesta edició de dilluns del programa d'opinió i reflexió "Més324".


Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3