Més 324 - 03/03/2016

La infanta Cristina declara davant del tribunal que jutja el "cas Nóos". Amb aquest tema ha començat "Més 324". La infanta, això sí, només ha respost a les preguntes del seu advocat. I ho ha fet per declarar la innocència del seu marit i la seva ignorància sobre els comptes de l'empresa Aizoon, de la qual és accionista en un 50%. Sigui com sigui, l'impacte mediàtic de veure un membre de la família reial espanyola davant d'un tribunal de justícia s'ha reproduït profusament a tots els mitjans.

I és el que han destacat els tertulians del programa d'avui: Eduard Voltes, Esther Vivas, Laia Bonet i Francesc Canosa. Tots quatre han seguit amb atenció des del plató l'entrevista de Xavier Graset a l'aspirant a liderar la UGT catalana al congrés que faran a l'abril, Camil Ros. El sindicalista ha reconegut obertament que la UGT en concret i el conjunt de moviments s'han d'adequar paral·lelament a la nova realitat laboral que incideix especialment en els nous contractes. Camil Ros s'ha mostrat a favor de la derogació de la reforma laboral aprovada pel PP amb els vots afegits de la Convergència i Unió de l'anterior legislatura. Al mateix temps, ha reivindicat un salari mínim de 1.000 euros mensuals.

A més a més, "Més 324" ha tractat del cable que l'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, ha llançat al líder socialista Pedro Sánchez perquè s'aconsegueixi un govern de canvi i progrés. Un altre tema ha estat l'error de Junts pel Sí quan ha votat a favor de les ajudes a les escoles bressol en la sessió parlamentària d'aquest matí.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3