Hotelers de Múrcia regalen un cap de setmana a 210 policies i guàrdies civils que van intervenir l'1-O

El delegat del govern a Múrcia, Francisco Bernabé, ha agraït la seva actuació a Catalunya als antiavalots de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil que va desplegar Interior aquesta tardor contra el referèndum de l'1-O dient-los: "Heu demostrat que Espanya és un gran país, un país que pot confiar en les seves institucions democràtiques, i que té servidors públics fidels, lleials com tots vosaltres. Això no té preu."

Durant el cap de setmana, els 210 agents i els seus cònjuges i fills han estat convidats a travessies en vaixell per la Costa Càlida i per la badia de Cartagena, degustacions de plats típics, excursions culturals a les restes romanes de la ciutat i activitats esportives al mar.

A més del miniconcert de José Manuel Soto, els agents també van ser convidats a un concert de flamenc a la Mina Vicenta de la Unió, on se celebra cada any el Festival Internacional de Cant de les Mines.

En el programa d'acollida hi han participat 30 hotels i empreses d'apartaments turístics de la Mànega del mar Menor, Águilas, San Pedro del Pinatar, Los Alcázares, Los Narejos i Cartagena. Amb aquest acte, explica una font de la patronal hotelera de la Costa Càlida, "no volem ofendre a ningú ni crear cap polèmica, només mostrar el nostre reconeixement a persones que ens cuiden i ens protegeixen".

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3