TOTS ELS PROGRAMES

 • Merlí - El taoisme (capítol 25)
  Veure vídeo

  Merlí - El taoisme (capítol 25)

  El Bruno prepara el seu viatge i té ganes de fer alguna cosa per acomiadar-se del Merlí, però aquest li dóna llargues. El Bruno no vol que ningú sàpiga que se'n va, però la Tània ho sap.

 • Merlí - Zizek (capítol 24)
  Veure vídeo

  Merlí - Zizek (capítol 24)

  El Merlí està enfadat amb el Bruno perquè se'n vol anar a Roma. El Marc cuida el Pau perquè està malalt, però ja no pot més. La Tània i el Pol continuen picant-se per tonteries.

 • Merlí - Engels (capítol 23)
  Veure vídeo

  Merlí - Engels (capítol 23)

  La Coralina fa que l'Ivan sospiti que el Pol i la seva mare tenen una relació. Quan sap la veritat, es posa molt nerviós, i el Merlí es veu obligat a parar-li els peus. El Joan encara pensa que pot recuperar la Mònica. El Bruno se'n vol anar a estudiar a Roma.

 • Merlí - Descartes (capítol 22)
  Veure vídeo

  Merlí - Descartes (capítol 22)

  5 alumnes són castigats a l'aula tota la tarda, però el Merlí els pren els mòbils i els posa deures. La Coralina dirigeix el claustre de professors, i vol saber quin problema té el Millán.

 • Merlí - Freud (capítol 21)
  Veure vídeo

  Merlí - Freud (capítol 21)

  El Merlí està cansat que els alumnes li demanin consell i li tinguin confiança, i vol canviar de tàctica. El Joan cada cop està més gelós, i la Mònica haurà de prendre decisions. L'Oliver està cada vegada més intractable.

 • Merlí - Judith Butler (capítol 20)
  Veure vídeo

  Merlí - Judith Butler (capítol 20)

  Arriba una nova professora: la Quima. La seva aparença portarà polèmica a l'institut, i el Merlí l'ajudarà davant dels atacs de la Coralina, però a la Quima no li agrada que l'ajudin.

 • Merlí - Montaigne (capítol 19)
  Veure vídeo

  Merlí - Montaigne (capítol 19)

  El Pau Vilaseca ha agredit una professora, però el noi l'acusa d'haver-lo insultat. El Marc ja està desesperat, i la seva mare no l'ajuda. El Merlí hi haurà d'intervenir. La Gina confessa al Merlí la seva relació amb el Toni.

 • Merlí - Hipàrquia (capítol 18)
  Veure vídeo

  Merlí - Hipàrquia (capítol 18)

  El Merlí s'endú els alumnes a un centre comercial, i allà la Tània sent més fort l'enamorament cap al Marc. Les noies munten una festa només per a noies, i els nois fan el mateix. La Míriam demana ajuda al Merlí.

 • Merlí - Kant (capítol 17)
  Veure vídeo

  Merlí - Kant (capítol 17)

  Una mala notícia sacseja la casa del Merlí. La Carmina està preocupada pel seu fill. El Marc pateix pel seu germà Pau, perquè acadèmicament va molt endarrerit. El Pol està molt motivat a la feina del bar de la Míriam.

 • Merlí - Els estoics (capítol 16)
  Veure vídeo

  Merlí - Els estoics (capítol 16)

  La Gina i el Merlí munten un sopar a casa la Carmina amb el Bruno i el Gerard. El Merlí s'atabala quan la Gina li proposa anar a viure junts. El Millán i la Berta es fan amics, i l'Oliver pateix l'absència del germà a casa seva.

 • Merlí - Thomas Hobbes (capítol 15)
  Veure vídeo

  Merlí - Thomas Hobbes (capítol 15)

  La Coralina, la nova cap d'estudis, li pren el despatx al Merlí. Els alumnes estan sorpresos amb el caràcter dur de la professora d'Història. La Carmina vol que el Merlí se'n vagi de casa. Per la seva banda, la Tània es torna a fixar en el Marc.

 • Merlí - Els Presocràtics (capítol 14)
  Veure vídeo

  Merlí - Els Presocràtics (capítol 14)

  Comença el curs a l'institut Àngel Guimerà. El Merlí Bergeron és rebut amb aplaudiments, i una nova alumna forma part dels peripatètics: l'Oksana. El Merlí s'adona que el Pol ha deixat d'estudiar i haurà de fer tot el possible perquè torni.

 • Merlinades - El Making of - 14/12/2015
  Veure vídeo

  Merlinades - El Making of - 14/12/2015

  Un documental de 40 minuts amè, fresc i divertit on el professor de filosofia farà de conductor i els peripatètics parlaran dels seus personatges, de la sèrie i del Merlí. Héctor Lozano, creador i guionista de la sèrie, explicarà com i en què es va inspirar per escriure-la. També es parlarà dels càstings, i coneixerem el "coach" Isaac Alcayde i com van ser les sessions de "coaching" que van tenir els joves actors i actrius per preparar els seus personatges. De fet, podrem veure imatges del cap de setmana que van passar tots junts en una casa de colònies de les Pletes per treballar en els seus papers. També es parlarà de les semblances de la sèrie amb els instituts i l'alumnat real, del llenguatge que s'hi fa servir, dels exteriors on s'ha rodat i de la incorporació de la filosofia i els valors a les trames. A més, els joves protagonistes de la sèrie ens parlaran d'algunes de les seves escenes i les dificultats que els van comportar.

 • Merlí - Nietzsche (capítol 13)
  Veure vídeo

  Merlí - Nietzsche (capítol 13)

  El Toni no vol que el Merlí continuï fent classes, però els alumnes volen fer alguna cosa per evitar-ho. El Bruno està en plena crisi personal, ell i l'Oliver tindran una xerrada

 • Merlí - Hume (capítol 12)
  Veure vídeo

  Merlí - Hume (capítol 12)

  S'organitza una recollida d'aliments a l'institut, però el Merlí critica la iniciativa. El Toni s'enfada amb ell perquè això esquitxa la família del Joan, que organitza la campanya. El Bruno se'n fot del Santi a la cara. L'Ivan encara se sent insegur. Alguns alumnes se'n riuen de l'Oliver¿ el Merlí haurà de fer alguna cosa.

Anar al contingut