TOTS ELS PROGRAMES

 • Viena, Naschmarkt
  Veure vídeo

  Viena, Naschmarkt

  A l'extrem nord-oriental d'Àustria, banyada pel Danubi, es troba la ciutat de Viena. Al llarg de la carretera principal que arriba de l'oest fins al cor de la ciutat, Viena mostra la seva faceta animada i saborosa: el Naschmarkt.

 • Lió, la Croixe Rousse
  Veure vídeo

  Lió, la Croixe Rousse

  Al cor de la vall del Roine, Lió és la tercera ciutat més gran de França i la capital de la regió més verda del país: Roine-Alps. Vinyes de Côtes-du-Rhône, pastures de muntanya, turons plens de fruiters i grans planes envolten la ciutat.

 • Torí, Porta Palazzo
  Veure vídeo

  Torí, Porta Palazzo

  A prop dels Alps, s'aixeca, imposant, la ciutat de Torí. A aquesta ciutat del nord d'Itàlia hi trobem un gran atractiu cultural a través de les seves places en expansió, els seus refinats museus d'art i una elegància barroca i neoclàssica

 • Budapest, Központi Vasarcsarnok
  Veure vídeo

  Budapest, Központi Vasarcsarnok

  Nascuda de dues ciutats separades pel riu, Budapest és famosa per la gran arquitectura i les aigües termals. Els habitants de Buda i de Pest, avui encara, se senten lligats al seu costat de la ciutat

 • Barcelona, la Boqueria
  Veure vídeo

  Barcelona, la Boqueria

  Barcelona és plena d'inspiracions llegades per grans artistes; Miró, Gaudí i Picasso. Però aquesta encantadora ciutat té una altra joia: La Boqueria, el mercat d'aliments, un dels mercats més famosos del món.