L'actor i director Joel Joan ha visitat el "Menú degustació". Al "crack" se li dóna millor l'escenari que els fogons i per compensar la mala passada de portar-lo a cuinar davant les càmeres, el Llucià Ferrer li ha demanat consell per recitar "La vaca cega" de Maragall enmig d'un prat. Els deixem assajant els primers versos: "Topant de cap en una i altra soca, avançant d'esma pel camí de l'aigua, se'n ve la vaca tota sola."
A l'edició de "Menú degustació" dedicat a la fusió galaico-catalana se'ns planteja un dubte. Si cuinem la filloa amb escamarlans i el bacó amb grelos que ens han proposat la Júlia Otero i el Llucià Ferrer tindrem prou gana per un "pop a feira"? Si escolliu que si o si tastarieu el pop, tres cuiners experts ens expliquen què cal saber abans de cuinar-ho: es pot espantar, congelar, acompanyar-ho de patates i triar la intensitat del pebre vermell, però s'ha de fer al punt de cocció. Per saber quan, cal punxar-ho.
"Menú degustació" ens proposa un àpat de fusió galaicocatalana. La Júlia Otero i el Llucià Ferrer ja porten el davantal, plantem la cuina cara al mar i ja estem a punt per cuinar, al so de les onades de la Barceloneta, una filloa amb escamarlans i un bacó amb grelos.
En el "Duel d'àvies" recuperarem receptes que es van perdent, i plats clàssics que cada àvia cuina al seu estil, a la cuina de Can Jubany. Les àvies compeixen entre elles i també amb en Nandu, que fa la seva pròpia interpretació de les receptes que elaboren les àvies, però a partir d'una versió innovadora, d'alta cuina. El paladar d'en Llucià decideix qui dels tres és el guanyador.
En el "Duel d'àvies" recuperarem receptes que es van perdent, i plats clàssics que cada àvia cuina al seu estil, a la cuina de Can Jubany. Les àvies competeixen entre elles i tambe amb en Nandu, que fa la seva pròpia interpretació de les receptes que elaboren les àvies, però a partir d'una versió innovadora, d'alta cuina. El paladar d'en Llucià decideix qui dels tres és el guanyador.
Al "Duel d'àvies" recuperarem receptes que es van perdent i plats clàssics que cada àvia cuina al seu estil, a la cuina de Can Jubany. Les àvies competeixen entre elles, i també amb en Nandu, que fa una interpretació pròpia de les receptes que elaboren les àvies, però a partir d'una versió innovadora, d'alta cuina. El paladar d'en Llucià decideix qui de tots tres és el guanyador.
En el "Duel d'àvies" recuperarem receptes que es van perdent, i plats clàssics que cada àvia cuina al seu estil, a la cuina de Can Jubany. Les àvies competeixen entre elles i també amb en Nandu, que fa la seva pròpia interpretació de les receptes que elaboren les àvies, però a partir d'una versió innovadora, d'alta cuina. El paladar d'en Llucià decideix qui dels tres és el guanyador.
En el "Duel d'àvies" recuperarem receptes que es van perdent, i plats clàssics que cada àvia cuina al seu estil, a la cuina de Can Jubany. Les àvies compeixen entre elles i també amb en Nandu, que fa la seva pròpia interpretació de les receptes que elaboren les àvies, però a partir d'una versió innovadora, d'alta cuina. El paladar d'en Llucià decideix qui dels tres és el guanyador.
En el "Duel d'àvies" recuperarem receptes que es van perdent i plats clàssics que cada àvia cuina al seu estil, a la cuina de Can Jubany. Les àvies compeixen entre elles i també amb en Nandu, que fa la seva pròpia interpretació de les receptes que elaboren les àvies, però a partir d'una versió innovadora, d'alta cuina. El paladar d'en Llucià decideix qui dels tres és el guanyador.