TOTS ELS CLIPS

  • I un polsim de poesia...
    Veure vídeo

    I un polsim de poesia...

    L'actor i director Joel Joan ha visitat el "Menú degustació". Al "crack" se li dóna millor l'escenari que els fogons i per compensar la mala passada de portar-lo a cuinar davant les càmeres, el Llucià Ferrer li ha demanat consell per recitar "La vaca cega" de Maragall enmig d'un prat. Els deixem assajant els primers versos: "Topant de cap en una i altra soca, avançant d'esma pel camí de l'aigua, se'n ve la vaca tota sola."

  • Pop espantat, pop refredat
    Veure vídeo

    Pop espantat, pop refredat

    A l'edició de "Menú degustació" dedicat a la fusió galaico-catalana se'ns planteja un dubte. Si cuinem la filloa amb escamarlans i el bacó amb grelos que ens han proposat la Júlia Otero i el Llucià Ferrer tindrem prou gana per un "pop a feira"? Si escolliu que si o si tastarieu el pop, tres cuiners experts ens expliquen què cal saber abans de cuinar-ho: es pot espantar, congelar, acompanyar-ho de patates i triar la intensitat del pebre vermell, però s'ha de fer al punt de cocció. Per saber quan, cal punxar-ho.

  • Fusió galaicocatalana
    Veure vídeo

    Fusió galaicocatalana

    "Menú degustació" ens proposa un àpat de fusió galaicocatalana. La Júlia Otero i el Llucià Ferrer ja porten el davantal, plantem la cuina cara al mar i ja estem a punt per cuinar, al so de les onades de la Barceloneta, una filloa amb escamarlans i un bacó amb grelos.

  • El Truc 13 - Ferran Monegal
    Veure vídeo

    El Truc 13 - Ferran Monegal

    Defensor de l'equilibri entre tradició i modernitat, i amant de la cuina de producte i proximitat, el xef Nandu Jubany ens explica cada setmana un truc de cuina.

  • Duel àvies 13 - Ferran Monegal
    Veure vídeo

    Duel àvies 13 - Ferran Monegal

    En el "Duel d'àvies" recuperarem receptes que es van perdent, i plats clàssics que cada àvia cuina al seu estil, a la cuina de Can Jubany. Les àvies compeixen entre elles i també amb en Nandu, que fa la seva pròpia interpretació de les receptes que elaboren les àvies, però a partir d'una versió innovadora, d'alta cuina. El paladar d'en Llucià decideix qui dels tres és el guanyador.

  • El Truc 11 - Toni Albà
    Veure vídeo

    El Truc 11 - Toni Albà

    Defensor de l'equilibri entre tradició i modernitat, i amant de la cuina de producte i proximitat, el xef Nandu Jubany ens explica cada setmana un truc de cuina.

  • Duel Avies 11 - Toni Albà
    Veure vídeo

    Duel Avies 11 - Toni Albà

    En el "Duel d'àvies" recuperarem receptes que es van perdent, i plats clàssics que cada àvia cuina al seu estil, a la cuina de Can Jubany. Les àvies competeixen entre elles i tambe amb en Nandu, que fa la seva pròpia interpretació de les receptes que elaboren les àvies, però a partir d'una versió innovadora, d'alta cuina. El paladar d'en Llucià decideix qui dels tres és el guanyador.

  • El Truc 10 - Jordi Bosch
    Veure vídeo

    El Truc 10 - Jordi Bosch

    Defensor de l'equilibri entre tradició i modernitat, i amant de la cuina de producte i proximitat, el xef Nandu Jubany ens explica cada setmana un truc de cuina.

  • El Truc 09 - Pere Arquillué
    Veure vídeo

    El Truc 09 - Pere Arquillué

    Defensor de l'equilibri entre tradició i modernitat, i amant de la cuina de producte i proximitat, el xef Nandu Jubany ens explica cada setmana un truc de cuina.

  • Duel àvies 09 - Pere Arquillué
    Veure vídeo

    Duel àvies 09 - Pere Arquillué

    Al "Duel d'àvies" recuperarem receptes que es van perdent i plats clàssics que cada àvia cuina al seu estil, a la cuina de Can Jubany. Les àvies competeixen entre elles, i també amb en Nandu, que fa una interpretació pròpia de les receptes que elaboren les àvies, però a partir d'una versió innovadora, d'alta cuina. El paladar d'en Llucià decideix qui de tots tres és el guanyador.

  • El Truc 08 - Igor Szpakowski
    Veure vídeo

    El Truc 08 - Igor Szpakowski

    Defensor de l'equilibri entre tradició i modernitat, i amant de la cuina de producte i proximitat, el xef Nandu Jubany ens explica cada setmana un truc de cuina.

  • Duel àvies 08 - Igor Szpakowski
    Veure vídeo

    Duel àvies 08 - Igor Szpakowski

    En el "Duel d'àvies" recuperarem receptes que es van perdent, i plats clàssics que cada àvia cuina al seu estil, a la cuina de Can Jubany. Les àvies competeixen entre elles i també amb en Nandu, que fa la seva pròpia interpretació de les receptes que elaboren les àvies, però a partir d'una versió innovadora, d'alta cuina. El paladar d'en Llucià decideix qui dels tres és el guanyador.

  • El truc 07 - Nani Roma
    Veure vídeo

    El truc 07 - Nani Roma

    Defensor de l'equilibri entre tradició i modernitat, i amant de la cuina de producte i proximitat, el xef Nandu Jubany ens explica cada setmana un truc de cuina.

  • Duel d'àvies 07 - Nani Roma
    Veure vídeo

    Duel d'àvies 07 - Nani Roma

    En el "Duel d'àvies" recuperarem receptes que es van perdent, i plats clàssics que cada àvia cuina al seu estil, a la cuina de Can Jubany. Les àvies compeixen entre elles i també amb en Nandu, que fa la seva pròpia interpretació de les receptes que elaboren les àvies, però a partir d'una versió innovadora, d'alta cuina. El paladar d'en Llucià decideix qui dels tres és el guanyador.

  • El truc - Gemma Mengual
    Veure vídeo

    El truc - Gemma Mengual

    Defensor de l'equilibri entre tradició i modernitat, i amant de la cuina de producte i proximitat, el xef Nandu Jubany ens explica cada setmana un truc de cuina.

Anar al contingut