Gastronomia amb Marc Antoine
Gastronomia amb Marc Antoine - Postres marcianes
El Marc Antoine diu que els catalans posem noms molt estranys als menjars, com dir-li "biquini" a un entrepà o "pijama" a unes postres. Per això descobrirà algunes postres amb noms ben curiosos i, esclar, no dubtarà a tastar-los.
Gastronomia amb Marc Antoine - Menjar dur
Al Marc Antoine li crida l'atenció que a Catalunya ens agrada el menjar dur. Per això, vol tastar algunes de les coses que mengem per veure si, tot i estar dures, almenys són bones.
Gastronomia amb Marc Antoine - Menjars gore
En Marc Antoine diu que a Catalunya tenim plats que semblen de pel·lícula de por. És per això que vol tastar-los a veure si li agraden.
Gastronomia amb Marc Antoine - WTF! Els bolets es cacen!
A en Marc Antoine sembla que no li convenç el tema de caçar bolets i també es pregunta per què els hi hem posat noms tan estranys. Tot i això, al final sembla que li acabaran agradant.
Gastronomia amb Marc Antoine - El menjar per festes
En Marc Antoine ens descobreix alguns dels menjars típics que els catalans mengem per festes, tant si ets catòlic, musulmà, jueu o ateu.
Gastronomia amb Marc Antoine - Menjars lletjos
En Marc Antoine diu que els catalans ens fixem en la bellesa interior, sobretot a l'hora de menjar. Per això ens ensenyarà alguns dels nostres menjars més lletjos, però que, en el fons, estan boníssims.
Gastronomia amb Marc Antoine - La dieta no mediterrània
En Marc Antoine diu que Catalunya és el paradís de la dieta mediterrània. Però també tenim ingredients per fer aberracions culinàries boníssimes. És el que ell ha anomenat "la dieta no mediterrània"
Gastronomia amb Marc Antoine - Cuina creativa
En Marc Antoine s'endinsa en el món de la cuina creativa i intenta fer la seva creació. Tot i que, al final, no li acaba agradant gaire, això de crear.
Gastronomia amb Marc Antoine - Aliments afrodisíacs
En Marc Antoine ens parla sobre aliments afrodisíacs que ens poden fer pujar la libido, com ara les ostres, els plàtans o les figues
Gastronomia amb Marc Antoine - Com comportar-se a taula
En Marc Antoine ens explica què està ben vist i què no quan els catalans seiem a taula en comparació amb altres cultures.
Gastronomia amb Marc Antoine - Els calçots
En Marc Antoine descobreix què és exactament això dels calçots. Sembla que, al final, li acabarà agradant massa.
Gastronomia amb Marc Antoine - El reciclatge
En Marc Antoine diu que els catalans som molt de reciclar el menjar, així que ell vol provar de fer el mateix però sembla que el resultat no serà tan bo com s'esperava.
Gastronomia amb Marc Antoine? Els Cargols
En Marc Antoine descobrirà que els catalans ens mengem els cargols i, potser, no li fa gaire gràcia...