TOTS ELS PROGRAMES

 • L'hora del lector - capítol 159
  Veure vídeo

  L'hora del lector - capítol 159

  Vídeo íntegre del programa "L'hora del lector" número 159, corresponent al diumenge 26 de juny del 2011.

 • L'hora del lector - capítol 158
  Veure vídeo

  L'hora del lector - capítol 158

  Emili Manzano entrevista l'escriptor Juan Marsé a propòsit de la publicació de la seva última novel·la "Caligrafía de los sueños". Serà una entrevista en profunditat d'una hora de durada.

 • L'hora del lector - capítol 157
  Veure vídeo

  L'hora del lector - capítol 157

  Vídeo íntegre del programa "L'hora del lector" número 155, corresponent a diumenge 12 de juny del 2011.

 • L'hora del lector - capítol 156
  Veure vídeo

  L'hora del lector - capítol 156

  L'escriptora Mathies Enard serà la convidada de "L'hora del lector", on presentarà la seva novel·la "Parla'ls de batalles, de reis i d'elefants". Enard, finalista del premi Goncourt i guanyadora del Goncourt dels Lycéens, conversarà amb el director i presentador del programa, Emili Manzano, i amb la traductora Anna Cassasas, la professora Victòria Cirlot i el periodista Víctor Amela.

 • L'hora del lector - capítol 155
  Veure vídeo

  L'hora del lector - capítol 155

  Emili Manzano entrevista la professora Anna Maria Saludes, encarregada de l'edició de les cartes a Mercè Rodoreda d'Armand Obiols, la professora Maria Campillo i l'escriptor Biel Mesquida sobre la publicació de "Cartes a Mercè Rodoreda", d'Armand Obiols, a càrrec de la Fundació La Mirada. Al primer reportatge, la Marina Espasa i l'Enric Juste parlen amb l'encarregada de la biblioteca que aquests dies funciona a l'acampada de la plaça de Catalunya.

 • L'hora del lector - capítol 154
  Veure vídeo

  L'hora del lector - capítol 154

  Emili Manzano parla amb Amadeu Cuito sobre les seves memòries, "Memòries d'un somni", acabades d'editar per Quaderns Crema. També hi serà al plató l'editor Quim Torra (A Contra Vent), amb el seu llibre, "Honorables", al que parla, entre d'altres, d'Amadeu Hurtado (avi d'Amadeu Cuito), de qui Edicions 62 acaba de publicar el diari "Quaranta anys d'advocat. Història del meu temps 1894-1936".

 • L'hora del lector - capítol 153
  Veure vídeo

  L'hora del lector - capítol 153

  Emili Manzano rep al plató una sèrie de convidats relacionats amb el món de la cultura que recomanaran lectures. Hi seran: la traductora Agata Orzeszek; el professor universitari Raffaele Pinto; Jordi Nopca, crític literari del diari Ara i la revista Time Out; la traductora i fotògrafa Marta Rebó; l'escriptor Ricard Vela i l'escriptor i periodista del diari ADN Miqui Otero.

 • L'hora del lector - capítol 152
  Veure vídeo

  L'hora del lector - capítol 152

  Vídeo íntegre del programa "L'hora del lector" número 152, corresponent a diumenge 8 de maig del 2011.

 • L'hora del lector - capítol 151
  Veure vídeo

  L'hora del lector - capítol 151

  L'escriptor, guionista i autor de teatre Albert Espinosa serà el convidat de "L'hora del lector". L'autor, el doblement més venut, en català i castellà, aquest Sant Jordi, amb el llibre "Si em dius vine, ho deixo tot¿ però digue'm vine", conversarà al plató amb el presentador i director del programa Emili Manzano.

 • L'hora del lector - capítol 150
  Veure vídeo

  L'hora del lector - capítol 150

  Vídeo íntegre del programa "L'hora del lector" número 150, corresponent a diumenge 24 d'abril del 2011.

 • L'hora del lector - capítol 149
  Veure vídeo

  L'hora del lector - capítol 149

  Vídeo íntegre del programa "L'hora del lector" número 149, corresponent a diumenge 17 d'abril del 2011.

 • L'hora del lector - capítol 148
  Veure vídeo

  L'hora del lector - capítol 148

  Vídeo íntegre del programa "L'hora del lector" número 148, corresponent a diumenge 10 d'abril de 2011.

 • L'hora del lector - capítol 147
  Veure vídeo

  L'hora del lector - capítol 147

  Emili Manzano entrevista els escriptors Joan Todó, autor d'"A butxacades"; Cesc Martínez, "Opi i sardines"; Gonzalo Torné, "Hilos de sangre"; i Pere Antoni Pons, "Tots els dimonis són aquí". Els autors parlaran, a la primera part del programa, de les seves novetats literàries i aspectes en comú que s'hi poden trobar. Al primer reportatge, Marina Espasa i Enric Juste visiten la llibreria Quera, fundada fa gairebé un segle.

 • L'hora del lector - capítol 146
  Veure vídeo

  L'hora del lector - capítol 146

  El poeta Enric Casasses serà el convidat, diumenge, del programa "L'hora del lector", on conversarà amb el director i presentador, Emili Manzano, i amb l'assagista Jordi Cornudella. Les seves dues obres més recents "Bes Nagana" i "Las buenas compañías", seran l'objecte de la conversa, en què participaran també el músic Benet Casablancas i el col·laborador Víctor-M. Amela. A més, Casasses recitarà algun dels seus poemes.

 • L'hora del lector - capítol 145
  Veure vídeo

  L'hora del lector - capítol 145

  Emili Manzano entrevista Màrius Serra amb motiu del 10è aniversari de la publicació del seu llibre "Verbàlia"; Jordi Fortuny, autor dels mots encreuats del diari La Vanguardia; i Andreu Rossinyol, corrector. Al primer reportatge, Marina Espasa i Enric Juste entrevisten l'escriptora finesa-estoniana Sofi Oksanen, autora de la novel·la "Purga". Xavier Antich i Joan Riambau, col·laboradors del programa, recomanen lectures.

Anar al contingut