Les malalties infeccioses, en primera persona

Les malalties infeccioses són moltes i diverses, però totes impliquen canvis dràstics en la vida. En aquesta Marató he conegut persones que han superat infeccions greus, que han de conviure amb malalties infeccioses com el VIH o la tuberculosi, o que han estat a punt de morir a causa d'una sèpsia.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3
La Marató de TV3

La Maggie ens explica com viu amb una cardiopatia i una endocarditis

La Maggie va néixer amb una cardiopatia i sempre ha lluitat per tenir cura del seu cor. L'han operat dos cops per reconstruir-li l'artèria aorta, i posar-li una vàlvula artificial. Arran de la segona intervenció va tenir una endocarditis, una infecció a la vàlvula i va estar a punt de morir. Necessitava una operació urgent per netejar la infecció, però els metges ho van descartar per por que la infecció s'estengués. Finalment es va curar amb un tractament d'antibiòtics. Viu a Gelida amb el seu marit, que va conèixer durant un Erasmus a Venècia, i que ha estat al seu costat en els moments més durs de la malaltia.

VÍDEOS DE LA COL·LECCIÓ

Anar al contingut