TOTS ELS PROGRAMES

 • Les de l'hoquei - Gina (capítol 7)
  Veure vídeo

  Les de l'hoquei - Gina (capítol 7)

  L'Anna intenta posar remei al que li va passar anant a una psicòloga, a qui explica la veritat. En Santi demana un favor a la Núria per a la Terrats, fet que tensa la seva relació. Mentrestant, l'equip ha de buscar una nova jugadora i la Gina apareix com a única solució. L'angoixa de la Gina per estar al nivell posarà l'equip en perill i també la seva relació amb la Lorena.

 • Les de l'hoquei - Flor (capítol 6)
  Veure vídeo

  Les de l'hoquei - Flor (capítol 6)

  En veure perillar la seva relació de parella, la Flor decideix marxar d'amagat a Buenos Aires en acabar un important partit per celebrar el seu aniversari amb la Valen. La Terrats entrena ara les noies amb mà dura tot preparant-se per a enfrontar-se a les seves rivals de l'Olímpic. L'Anna cada cop se sent més al pou i més sola, fins al punt d'arribar al límit.

 • Les de l'hoquei - Raquel (capítol 5)
  Veure vídeo

  Les de l'hoquei - Raquel (capítol 5)

  La Raquel està estranya amb l'Òscar després del que va passar i l'evita. En Santi torna al poble, il·lusionat amb un nou projecte personal que ningú acaba d'entendre. Les noies aconsegueixen guanyar un partit i ho celebren amb tan mala fortuna que la festa al pavelló acaba malament. La Terrats i en Youseff fan xantatge a l'Enric perquè doni suport a l'equip de les noies.

 • Les de l'hoquei - Lorena (capítol 4)
  Veure vídeo

  Les de l'hoquei - Lorena (capítol 4)

  La Lorena descobreix que la seva mare té una història amb l'Enric i decideix anar a viure un temps amb el seu pare a la masia. L'Anna comença a aplicar un nou mètode d'entrenament, més personal i únic, que té bons resultats. Quan les noies es queixen als nois perquè sempre tenen el millor horari d'entrenament, els nois i les noies decideixen jugar-se'l a la pista, i es colen al pavelló sense que l'Enric ho sàpiga.

 • Les de l'hoquei - Berta (capítol 3)
  Veure vídeo

  Les de l'hoquei - Berta (capítol 3)

  La Berta no sap com afrontar el seu possible embaràs. L'Anna i en Germán es queden a soles després d'un sopar de retrobament de l'institut. Mentrestant, l'equip aconsegueix contactar amb una famosa youtuber, perquè les vingui a veure i es faci ressò del seu equip a les xarxes, cosa que no agrada gens a l'Enric.

 • Les de l'hoquei - Anna (capítol 2)
  Veure vídeo

  Les de l'hoquei - Anna (capítol 2)

  L'Anna comença a fer d'entrenadora al femení intentant imitar l'estil de la Terrats sense gaire èxit, mentre amaga un greu secret sobre el que va passar a Lisboa. L'Emma fa l'impossible per tal que en Santi i la Núria no l'obliguin a marxar amb ells a Budapest i deixar l'equip i la seva vida al poble.

 • Les de l'hoquei - Emma (capítol 1)
  Veure vídeo

  Les de l'hoquei - Emma (capítol 1)

  L'Emma, la Laila, la Raquel, la Flor, la Lorena i la Berta lluiten perquè la secció femenina del Club Patí Minerva no desaparegui, davant l'ambició de l'Enric, que només aposta pel masculí. En paral·lel, l'Anna torna a casa per una lesió, la qual cosa no agrada gaire a l'Emma.