Sèries d'humor

Sèries d'humor

De "Les Teresines" a "Plats bruts", passant per "L'escurçó negre", "Els joves" o "Mr. Bean": en aquest capítol, "La meva" s'endinsa en els arxius de TV3 per repassar trenta anys de comèdies televisives.
I és que, des que va començar, TV3 ha apostat per emetre les sèries d'humor més transgressores, divertides i intel·ligents. Primer, important les millors comèdies que produïen els anglesos i que han estat la nostra escola per fer humor. I després, aprofitant el talent i l'experiència de les companyies de teatre còmic del país, que van desembarcar a la tele per crear algunes de les sèries de referència d'aquests trenta anys de televisió.
A banda de recordar alguns dels moments més divertits d'aquestes sèries, en Roger de Gràcia intentarà descobrir en què consisteixen els mecanismes d'aquest gènere televisiu, un dels més laboriosos i complicats d'escriure, i ens en descobrirà alguns dels secrets. Per aconseguir-ho, investigarà les interioritats de la creació de "Plats bruts" -la nostra primera "sitcom" amb majúscules-, entrevistarà dues de les protagonistes de "Jet lag" i rebrà la visita de les veïnes més recordades de "La meva": les Teresines.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3