TOTS ELS PROGRAMES

 • Laberint d'ombres - Cap. 394
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 394

  Han robat a ca la Cèlia. La Carla vol aconseguir l'amor del Salvador. El Ximo, enamorat, posarà a prova la Ció. El Recasens i el Roman passen comptes del robatori a ALA. El Ferran deixa clar qui mana. El Víctor fa un interessant descobriment a les talles que li va encarregar Robert Lamb. El Salvador enxamparà el Cesc amb el Román.

 • Laberint d'ombres - Cap. 393
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 393

  El desengany de la Marina. L'Iñaki comença a dubtar del Salvador... La Judith i l'Oriol s'adonen de la gravetat dels problemes de la Mireia. Reapareix el fill de la Cèlia.

 • Laberint d'ombres - Cap. 392
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 392

  El Salvador explica a la Carla els seus malsons... Malsons? El Cesc se sent sol i creu que la seva única sortida és "la banda". La "cita" del Carles i la Marina...

 • Laberint d'ombres - Cap. 391
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 391

  El Tomàs i la Mati no aconsegueixen saber què li passa al Cesc. Es descobreix el robatori. S'han endut ordinadors... S'instal·laran càmeres als despatxos. El Quim i la Mireia no reaccionen. El Jordi endevina que la Carla s'ha enamorat del Salvador.

 • Laberint d'ombres - Cap. 390
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 390

  l Salvador no ha aconseguit feina al diari. És cosa del Bruno. La Carla no està disposada a tolerar-ho. El Cesc ha estat detingut. Tindrà un fort enfrontament amb els seus pares. Algú entra a robar a ALA. És el Román. I queda clar que no ho fa tot sol...

 • Laberint d'ombres - capítol 390
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - capítol 390

  El Salvador no ha aconseguit feina al diari. És cosa del Bruno. La Carla no està disposada a tolerar-ho. El Cesc ha estat detingut. Tindrà un fort enfrontament amb els seus pares. Algú entra a robar a ALA. És el Román. I queda clar que no ho fa tot sol...

 • Laberint d'ombres - Cap. 389
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 389

  Els problemes de la Mati i el Tomàs amb el Cesc no paren de créixer. Però el Cesc no explica el que ha descobert. La Sol pressiona el Tellemann per a l'ascens del Ramon, però té el pobre Ramon ben enganyat... La Marina aconsegueix una cita amb el Carles. El Cesc, embolicat en un robatori.

 • Laberint d'ombres - capítol 389
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - capítol 389

  Els problemes de la Mati i el Tomàs amb el Cesc no fan més que créixer. Però el Cesc no explica el que ha descobert. La Sol pressiona el Tellemann per l'ascens del Ramon, però té el pobre Ramon ben enganyat... La Marina aconsegueix una cita amb el Carles. El Cesc, embolicat en un robatori.

 • Laberint d'ombres - Cap. 388
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 388

  "Bronca" entre el Víctor i la Cèlia. Ella compromet el tracte amb el Robert Lamb. El Jordi deixa clar a la Carla tot el que està fent el Bruno. Ella comença a veure les coses clares.

 • Laberint d'ombres - Cap. 387
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 387

  El Salvador i l'Iñaki segueixen una teràpia inquietant. El Roman es retroba amb el Recasens. El Cesc vol entrar a la banda. El Bruno, rabiós amb el Salvador. La Carla hi pren partit. Per si les coses no anaven prou malament, la Mireia fa una confessió al Quim que encara les pot empitjorar.

 • Laberint d'ombres - Cap. 386
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 386

  El Cesc ha descobert el secret de l'Abel. Les coses estan a punt de canviar... Els problemes de l'Aurora s'acumulen. Avui marxa cap a Califòrnia. La Carla busca feina per al Salvador... al diari.

 • Laberint d'ombres - Cap. 385
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 385

  El Cesc ha de suportar la desconfiança de la Mati i el Tomàs, però avui descobrirà coses que el faran canviar molt. El Quim i l'Aurora han fet l'amor... La Mireia arriba per sorpresa. Torna el Víctor. La Cèlia l'espera amb ganes. La situació entre la Carla i el Bruno esclata de debò.

 • Laberint d'ombres - Cap. 384
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 384

  El Salvador explica a la Carla el seu malson. La Ció i el Ximo aniran a passar el dia a Figueres. La situació entre la Carla i el Bruno ja és massa tensa. La causa és el Salvador. La Lara té un accident. El Quim i l'Aurora tornen a coincidir.

 • Laberint d'ombres - Cap. 383
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 383

  El Cesc, descobert, ha d'enfrontar-se a la Mati i el Tomàs. La Cèlia descobreix les trampes del Víctor. La Marina, preocupada pel tracte que veu entre el Cesc i el Román. El Salvador i l'Abel coincideixen.

 • Laberint d'ombres - Cap. 382
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 382

  Entre desconfiances amb la Carla, el Salvador s'assabenta de l'accident de l'Abel. El Tomàs i la Mati comencen a veure clar que alguna cosa no acaba de quadrar amb el Cesc. Els sentiments de la Marina... i els de la Bea. L'Iñaki regira els papers del Salvador.

Anar al contingut