TOTS ELS PROGRAMES

 • Laberint d'ombres - Cap. 409
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 409

  Nous somnis violents del Salvador. La Marina prepara la cita amb el Carles. La Bea hi col·labora. El Salvador envia un missatge a la Raquel. Aquesta s'enfurisma. La Mati s'enfronta amb el Tomàs. Tenen opinions diferents respecte al Salvador. La Raquel ha sortit de l'hospital i va armada...

 • Laberint d'ombres - Cap. 408
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 408

  Les coses entre el Ximo i la Ció no avancen gaire. Ella li'n confessa les raons. Tots els dubtes de l'Iñaki respecte al Salvador surten a la llum després de l'episodi de l'apunyalament de la Raquel. El Román segueix esforçant-se per guanyar-se el Cesc. L'Òscar no ho entén.

 • Laberint d'ombres - Cap. 407
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 407

  La Mati seguirà dubtant, després de parlar amb el Salvador. El Salvador és detingut i la Rosa reapareix. El Tomàs veu punts foscos en la declaració de la Raquel. El Carles i la Marina tornen a citar-se. La Vane comença a atabalar... Un cop fora, el Salvador va a buscar el Recasens.

 • Laberint d'ombres - Cap. 406
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 406

  El David descobreix la Raquel ferida. Torna a començar la roda de sospitosos... i la Mati agafa l'arma del crim i va a veure el Salvador. El Román, passant comptes amb el Recasens, nega que en sigui l'autor. La Raquel assegura haver vist l'agressor.

 • Laberint d'ombres - Cap. 405
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 405

  La Ció i el Ximo tenen notícies. Però la Ció encara té barreres per trencar. El Telleman fa un nou assetjament a la Sol. El Salvador està rabiós amb la Raquel, a qui fa culpable de la impossibilitat de veure la Gemma. El Román i el Recasens planegen el nou robatori a ALA. Però no ho tenen tot previst.

 • Laberint d'ombres - Cap. 404
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 404

  La Mati va a trobar-se amb el Salvador. Trobada del Víctor amb el Robert Lamb. El Víctor es posa nerviós. El Salvador demana a la Mati que el deixi parlar amb l'Abel.

 • Laberint d'ombres - Cap. 403
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 403

  L'Elisa no està disposada a perdre el Víctor. El tiet ja està en ple "negoci" il·legal. L'obsessió del Salvador amb la Gemma obsessiona també la Carla. La Mati comença a preguntar-se si el Salvador no deu estar curat de debò. La Raquel interromprà violentament una sessió del Salvador i l'Iñaki. En una conversa amb la Lara, el Quim descobrirà que la mort de la Mireia no va ser accidental.

 • Laberint d'ombres - Cap. 402
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 402

  El Quim i l'Aurora se senten culpables. Trencament del Cesc i la Marina. La Mati vol parlar amb l'Asensi dels fills. Torna el Ximo i demana a la Ció que es casi amb ell. El Salvador torna a veure la Mati. Li donarà un regal "especial".

 • Laberint d'ombres - Cap. 401
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 401

  El Quim i l'Aurora han fet l'amor i arriba la notícia de la mort de la Mireia. Després de l'episodi del pont amb el Cesc, les coses es compliquen més. El Salvador no podrà trobar-se amb la Gemma: l'Iñaki ha fracassat. I el Víctor comença a robar maragdes.

 • Laberint d'ombres - Cap. 400
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 400

  Al pont hi arriben el Salvador i la Mati. El Cesc està a punt de caure. L'Iñaki proposa a la Gemma una trobada amb el Salvador. La Mireia es troba amb l'Aurora, que acaba de tornar. Després marxa ambiguament. I el Quim i l'Aurora es retroben.

 • Laberint d'ombres - Cap. 399
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 399

  Les coses empitjoren a cal Quim. La Mireia n'és plenament conscient. Tornen vells fantasmes. El Salvador vol prevenir la Mati del que espera al Cesc, si continua per aquest camí. I arriba el moment...

 • Laberint d'ombres - Cap. 398
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 398

  El Salvador segueix els passos del Cesc amb la banda: el noi ha de passar la "gran prova". Els empleats d'ALA reben la notícia de l'existència de les càmeres ocultes. La Sol se sent atrapada. La Mireia continua fent disbarats.

 • Laberint d'ombres - Cap. 397
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 397

  Desconcert del Quim davant l'estrany comportament de la Mireia. El Víctor es posa en marxa. Se li acut una perillosa manera de fer diners. L'Elisa continua rondant-lo. L'Iñaki ajudarà el Salvador a reunir-se amb la Gemma.

 • Laberint d'ombres - Cap. 396
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 396

  La tornada de la Gemma. La trobada de la Sol i el Telleman ha estat enregistrada. La Mireia és conscient que no hi ha sortida per a ella. El Salvador explica a la Carla que ha vist la Gemma i que necessita parlar amb ella. La Ció està realment enamorada del Ximo.

 • Laberint d'ombres - Cap. 395
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 395

  El Salvador es proposa protegir el Cesc. El Quim sabrà que la setmana que ve fan la inseminació a la Fàtima. La Sol i el Telleman es troben a la sala de juntes. Cadascú té el seu objectiu. El Quim confessarà a la Mireia el que va passar amb l'Aurora i les conseqüències. El Salvador torna a anar a l'escola dels nois i s'endú una sorpresa que no es podia esperar pas.

Anar al contingut