TOTS ELS PROGRAMES

 • Laberint d'ombres - capítol 6
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - capítol 6

  Els Pedrós retreuen al Guillem el seu enfrontament amb el Salvador. A ALA intenten frenar la dimissió del Salvador. La Mati, preocupada per l'amistat del seu fill amb la Gemma. La Gemma descobreix que el Benjamí va retirar 50 milions del banc poc abans de morir.

 • Laberint d'ombres - capítol 5
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - capítol 5

  La decisió de la Gemma sembla sembrar el caos a ALA i en la seva relació amb el Salvador. El Guillem, rabiós amb ALA transports, per la situació del seu pare, es presenta al despatx del Salvador...

 • Laberint d'ombres - capítol 4
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - capítol 4

  El Salvador, preocupat per la reunió del Consell de Direcció: ell és el responsable de la compra dels avions que han dut l'empresa a una situació difícil. Sembla que res no podrà aturar el desnonament dels Pedrós. El Guillem descobreix coses del Capità Tentacle. La Gemma, que tornarà a veure el Guillem, comprèn que ha de donar un tomb a la seva vida.

 • Laberint d'ombres - capítol 3
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - capítol 3

  El Salvador intentarà convèncer la Gemma perquè deixi d'investigar, però ella troba una pista que sembla important. Coneixerem els Caravaca, que no són tan amics dels Pedrós com ells es pensen.

 • Laberint d'ombres - capítol 2
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - capítol 2

  La Gemma Aymerich està decidida a seguir el rastre de la seva mare, amb l'oposició de la Concepció, que sembla saber molt més del que diu. A can Pedrós, la situació sembla desesperada.

 • Laberint d'ombres - capítol 1
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - capítol 1

  Les vides de les famílies Aymerich i Pedrós estan a punt de canviar. El passat les uneix i les separa. Cadascuna d'elles viurà la seva pròpia tragèdia. I, al final, una trobada casual...

Anar al contingut