TOTS ELS PROGRAMES

 • Laberint d'ombres - Cap. 439
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 439

  El Salvador intercepta el "dossier" de l'Iñaki. La policia s'endú l'Ernest. La Rosa expressa al Tomàs el seu canvi d'actitud respecte al Salvador. L'Aurora està a punt de posar-se en evidència.

 • Laberint d'ombres - Cap. 438
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 438

  La Rosa ha agafat el Salvador en fals. Ja no té dubtes... L'Ernest ha decidit matar la Cèlia. El Quim i l'Aurora es retroben. El "dossier" de l'Iñaki arriba al despatx de la Rosa...

 • Laberint d'ombres - Cap. 437
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 437

  La Carla i el Salvador al "Laberint". L'Alba pren la seva posició davant de la Mati... El Carles i la Marina són a Menorca. Hi ha coses que són inevitables... El Tomàs no sap com explicar a l'Abel que la Mati és a la presó... el nen ho sabrà d'una manera imprevista.

 • Laberint d'ombres - Cap. 436
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 436

  La Gemma ha de fer afrontar a l'Aurora el problema de la bulímia. Malgrat les sospites, la Carla segueix fent costat al Salvador. La Rosa comença a desconfiar d'ell. El Recasens observa els moviments de l'Abel. L'Òscar i l'Asensi es tornen a enfrontar. La Carla creu haver descobert alguna cosa important respecte al "Laberint"...

 • Laberint d'ombres - Cap. 435
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 435

  L'Estel torna a casa, però les coses no li seran gens fàcils. Continua el "joc" macabre entre la Cèlia i l'Ernest. La Isabel descobrirà el secret del Ximo.

 • Laberint d'ombres - Cap. 434
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 434

  Apareix el cadàver de l'Iñaki, tot apunta cap al suïcidi. El "dossier" que havia preparat comença el seu camí. La Cèlia troba una prova que inculpa el seu fill. Però l'Ernest també descobrirà el joc de la seva mare. El Carles i la Marina, a punt de sortir cap a Menorca. El Ximo parla amb la Ció, però no té valor per explicar la veritat.

 • Laberint d'ombres - Cap. 433
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 433

  L'Asensi descobreix coses amagades del seu fill, l'Òscar. L'Iñaki, desesperat, pretén una trobada amb el Salvador. Abans fa un paquet amb tota la documentació que en té. A la Mercè no se li pot fer la cesària, encara. Continua el joc tàctic a ca la Cèlia.

 • Laberint d'ombres - Cap. 432
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 432

  Enfrontament entre l'Iñaki i el Salvador. La banda, sense el Román. La Bea, amb trampes, anirà a Menorca. El Carles, també. Reaccions a l'empresonament de la Mati. Després de l'enterrament del Román, algú s'hi queda: l'Òscar.

 • Laberint d'ombres - Cap. 431
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 431

  La Mati ha confessat el seu crim. Entre el David, l'Aurora i la Fàtima comença a haver-hi massa secrets. L'Iñaki, cada cop més convençut de la culpabilitat del Salvador.

 • Laberint d'ombres - Cap. 430
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 430

  El Cesc se sent culpable. La Mati sap com va morir el Roman. El Cesc continua rebutjant-la. No pot més. La Mercè té contraccions. L'Estel no està en condicions de declarar res. El Ximo continua fent-se odiós. La Carla donarà al Salvador una ajuda inesperada.

 • Laberint d'ombres - Cap. 429
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 429

  Desgràcia a ca n'Aymerich. Un mort, un ferit, l'Estel en estat de xoc. Tot apunta al Salvador. A ca la Cèlia, cadascú té els seus plans.

 • Laberint d'ombres - Cap. 428
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 428

  El Cesc descobreix que ha estat enganyat pel Román i la Vane. La Mercè es queda a fer de cangur a ca n'Aymerich i és el dia del robatori. El Román entra a la casa. Però no és l'únic...

 • Laberint d'ombres - Cap. 427
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 427

  La Gemma porta els "americans" a ALA. La Mati demana ajuda al Salvador per trobar el Cesc. L'Ernest, salvador de la Cèlia, s'instal·la a casa de la seva mare. Descobrim el seu joc. El Salvador s'apropa inoportunament a la Raquel. Els plans del Román, per a l'endemà. El Recasens els ha descobert.

 • Laberint d'ombres - Cap. 426
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 426

  Símptomes d'embaràs per a la Fàtima. Torna el Ximo. Ara és ell qui fa coses estranyes. La Carla, rebutjada pel Salvador, troba consol en el Jordi.

 • Laberint d'ombres - Cap. 425
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 425

  Els dubtes de l'Iñaki augmenten després dels últims episodis en què s'ha vist barrejat el Salvador. A ca la Cèlia hi ha una baralla. Arriba l'Ernest. La Gemma pren consciència del problema de bulímia de l'Aurora.

Anar al contingut