Sergio Dalma, Alfred García, El Petit de Cal Eril, La Terremoto de Alcorcón, Merche Mar

L'últim lliurament de "Labanda sonora" té com a protagonistes Alfred García, El Petit de Cal Eril i La Terremoto de Alcorcón, i també té la col·laboració especial de la vedet d'El Molino Merche Mar i el cantant Sergio Dalma.

El primer a pujar al cotxe serà Joan Pons Vilaró, El Petit de Cal Eril. El músic de Guissona ens definirà, entre cançó i cançó, quin és el seu estil musical, ens revelarà el procés de creació de les seves lletres, i ens explicarà el perquè de la seva admiració per Franco Battiato i Albert Pla.

Pepa Charro, coneguda com La Terremoto de Alcorcón, ens farà riure amb anècdotes a les festes de Pedro Almodóvar i la història de "Times goes by con Loli", el videoclip que va superar en visionats l'original de Madonna. A més a més, descobrirem què uneix la Terre amb l'artista Merche Mar.

També posarà banda sonora al viatge Alfred García, el cantant del Prat de Llobregat que es va donar a conèixer per la seva participació a "Operación Triunfo". L'artista ens parlarà del seu segon disc, de les cançons que han marcat la seva adolescència i de la seva recent retirada temporal de la música.

La darrera edició del programa que presenta l'actor Ivan Labanda, tancarà amb el ja clàssic resum musical del Julen, la visita sorpresa de Sergio Dalma i una versió molt especial del superhit de Sau "Boig per tu".

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3