Blaumut, Litus, Nia i Anaju

Blaumut pujarà al cotxe d'Ivan Labanda dijous vinent a "Labanda sonora" i ens presentarà la seva nova cançó, titulada "Ficció". Amb en Xavi de la Iglesia (veu i guitarra), el Vassil Lambrinov (violí) i el Toni Pagès (bateria), tres dels integrants d'aquest grup que barreja pop, folk i la cançó d'autor, repassarem anècdotes dels seus 10 anys d'història i descobrirem qui d'ells és incapaç de xiular el popular tema "Pa amb oli i sal".

També se sumarà al viatge de "Labanda sonora" el terrassenc Carles Litus Ruiz, cantant, compositor i líder de la banda de Late-motiv. Amb el polifacètic artista cantarem, a més de temes seus, una rumba del Peret i el hit amb el qual anima el públic del programa d'Andreu Buenafuente, i també retrem homenatge als músics que han passat per l'escenari del late show que més l'han impactat.

El programa tancarà amb dues convidades que arrasen entre el públic més jove: Nia i Anaju, guanyadora i quartfinalista de l'edició d'"Operación triunfo" 2020. Sabrem com els ha anat la vida un any després del seu pas per l'acadèmia i quins són els seus projectes més immediats. Les dues artistes i amigues coincideixen en gustos musicals, com es podrà comprovar quan sonin al cotxe Beyoncé, Lady Gaga i Nathy Peluso.

A més, el cinquè capítol de "Labanda sonora" comptarà amb una col·laboració molt especial: la del cantant de rock Miguel Ríos.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3